search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:17
MENU CLOSE

Τριερβελέρ-Ολάντ: Η τελευταία νύχτα που (δεν) πέρασαν μαζί!

07.09.2014 16:56
Τριερβελέρ-Ολάντ: Η τελευταία νύχτα που (δεν) πέρασαν μαζί! - Media

Το βιβλίο της Βαλερί Τριερβελέρ έχει μετατραπεί σε εφιάλτη για τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ. Στο πιο πρόσφατο απόσπασμα του βιβλίου η πρώην σύντροφος του Γάλλου προέδρου περιγράφει την τελευταία νύχτα που πέρασαν μαζί. Αίσθηση προκαλεί ο ισχυρισμός της Τριερβελέρ ότι με εντολή του Ολάντ, οι γιατροί αύξησαν την δόση των ηρεμιστικών που της χορηγούσαν ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο! 

(Αναδημοσίευση από το protothema.gr)

Η δραματική περιγραφή της τελευταίας τους νύχτας μαζί, είναι το πιο πρόσφατο απόσπασμα του βιβλίου της Βαλερί Τριερβελέρ, που έχει εξελιχθεί σε πραγματικό εφιάλτη για τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ. 

«Μου διαβάζει την ανακοίνωση του χωρισμού για το γαλλικό πρακτορείο, 18 ψυχρές και αλαζονικές λέξεις, η καθεμία είναι σαν μια μαχαιριά. Σηκώνομαι και φεύγω ουρλιάζοντας. Επιχειρεί να με προλάβει να με πάρει στην αγκαλιά του. Δεν μπορούμε να χωρίσουμε έτσι. «Φίλησε με» μου λέει. Μου προτείνει να περάσουμε την τελευταία νύχτα μαζί. Απελευθερώνομαι με δύναμη, φεύγω χωρίς να γυρίσω πίσω, το πρόσωπο πλημμυρισμένο απο δάκρυα», γράφει η πληγωμένη Τριερβελέρ για την τελευταία της συνάντηση με τον Ολάντ. 

Σε άλλο σημείο, η ίδια περιγράφει πώς έγινε η επιβεβαίωση του παράνομου δεσμού του προέδρου από τον ίδιο. «Μου είπε πως είναι αλήθεια» λέει η Βαλερί, ενώ αναφέρει πως ήταν και οι δυο καθισμένοι στο μεγάλο τους κρεβάτι, ο καθένας από τη μεριά του, χωρίς να αγγίζονται. «Τα βλέμματά μας δεν διασταυρώθηκαν καθόλου» λέει ακόμα, ενώ σημειώνει πως και αυτή η συνάντησή τους έληξε με κλάμματα από τη μεριά της. 

Ένας ακόμα ισχυρισμός της Τριερβελέρ πάντως έχει προκαλέσει αίσθηση στη γαλλική κοινωνία: «Η πίεση μου είναι πολύ χαμηλή, κατάλαβα τον λόγο αργότερα. Οι δόσεις των ηρεμιστικών είχαν πολλαπλασιαστεί για να με εμποδίσουν να πάω στην Tulle. Δεν με θέλει εκεί. Οι φλέβες μου δεν άντεξαν την υπερδοσολογία», αναφέρει, υπονοώντας πως με εντολή του Γάλλου προέδρου, οι γιατροί αύξησαν την δόση των ηρεμιστικών που της χορηγούσαν ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο! 

Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας ισχυρίζεται πάντως ότι κι αφότου είχε ανακοινωθεί ο χωρισμός τους καθώς είχε αποκαλυφθεί ο κρυφός δεσμός του Ολαντ με την ηθοποιό Ζυλί Γκαγιέ, εκείνος εξακολουθούσε να λέει στην προδομένη δημοσιογράφο ότι την αγαπούσε ακόμα: «Είναι βράδυ της 25ης Ιανουαρίου μετά την δημοσίευση της πράξης θανάτου της αγάπης μας μου στέλνει ένα ακόμα μήνυμα "Σου ζητάω συγνώμη γιατί σ αγαπάω ακόμη" έκλαψα με όλη την δύναμη της ψυχής μου. Την επομένη έφυγα για την Ινδία».   
 
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:17