search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:49
MENU CLOSE

Spiegel: Η Ρένα Δούρου νέα σταρ της Αριστεράς στην Ελλάδα

08.09.2014 11:30
Spiegel: Η Ρένα Δούρου νέα σταρ της Αριστεράς στην Ελλάδα - Media

Ένα πολιτικό πορτρέτο της Ρένας Δούρου αλλά και εκτιμήσεις για την πορεία της ελληνικής οικονομίας περιλαμβάνει το ολοσέλιδο αφιέρωμα που κάνει το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel στη Ρένα Δούρου.

 
Ένα πολιτικό πορτρέτο της Ρένας Δούρου αλλά και εκτιμήσεις για την πορεία της ελληνικής οικονομίας περιλαμβάνει το ολοσέλιδο αφιέρωμα που κάνει το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel στη Ρένα Δούρου.
 
Το περιοδικό Der Spiegel φιλοξενεί στην έντυπη έκδοσή του ένα ολοσέλιδο πορτρέτο της Ρένας Δούρου και σημειώνει: «Η Ρένα Δούρου αντιμετωπίζεται ως η νέα σταρ της Αριστεράς. Εάν πετύχει το πείραμα της Αττικής, θα μπορούσε να αποδειχθεί ότι έχει διοικητικές ικανότητες και ίσως να εξελισσόταν σε μια εσωτερική αντίπαλο του χαρισματικού προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα.
 
Επίσημα πάντως δεν αποδέχεται κάτι τέτοιο: ‘Είμαστε στενοί φίλοι, στην ίδια ηλικία και ήμασταν μαζί στην ίδρυση του κόμματος, δεν είμαστε όπως οι άλλοι’. Δεν θέλει να κάνει οπωσδήποτε καριέρα και ο Τσίπρας δεν είναι αντίπαλος: «Εάν παίξουμε το παλιό πολιτικό παιχνίδι, η χώρα δεν έχει καμία ελπίδα, έτσι δεν θα γράψουμε ιστορία».
 
Και το περιοδικό καταλήγει: «Ακούγεται καλό και είναι πολιτικά έξυπνο λίγο πριν τις επιδιωκόμενες εκλογές. Στην ορκωμοσία της ήρθε και ο στενός της φίλος ο Τσίπρας, μόνο που ήρθε αργά και έφυγε γρήγορα».

Πηγή: Deutsche Welle

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15