search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:23
MENU CLOSE

Μπουτάρης: Έχετε δει Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τατουάζ και σκουλαρίκι;

08.09.2014 11:42
Μπουτάρης: Έχετε δει Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τατουάζ και σκουλαρίκι; - Media

Για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας μίλησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν κάνει για το συγκεκριμένο αξίωμα.

Για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας μίλησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν κάνει για το συγκεκριμένο αξίωμα.

«Είναι υπερβολή… Δεν κάνω για Πρόεδρος της Δημοκρατίας» ανέφερε μιλώντας στον στον Βήμα fm και πρόσθεσε: «Εχετε δει Πρόεδρο με τατουάζ; Δεν γίνεται! Ούτε με σκουλαρίκι, διότι δεν θα το βγάλω!».
 
Για το ενδεχόμενο ανάμειξής του στην κεντρική πολιτική σκηνή είπε:
 
«Κατά διαστήματα έχω διάφορες κρούσεις για να ανακατευτώ στην κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά έχω ξεκαθαρίσει ότι αυτό αποκλείεται. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι ένας καλός δήμαρχος. και για να είμαι καλός δήμαρχος δίνω ένα παράδειγμα για το πώς πρέπει να λειτουργούν οι δήμαρχοι. η κίνηση (των πέντε δημάρχων της Κεντροαριστεράς) συνεχίζει, με τους «λευκούς» δημάρχους και εκτός Καμίνη-Ιωακειμίδη μετέχουν ο δήμαρχος Ηρακλείου, ο δήμαρχος Χανίων, ο δήμαρχος Λαμίας και πολλοί άλλοι, διότι το σκεπτικό μας είναι ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει επιτέλους να αποκτήσει οντότητα που πραγματικά πρέπει να έχει. Διότι αυτή τη στιγμή σας διαβεβαιώ ότι τη δουλειά του δήμου θα έκανε καλύτερα ένας διορισμένος δήμαρχος, όπως παλιά οι νομάρχες, παρά ένας εκλεγμένος δήμαρχος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:23