search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:37
MENU CLOSE

Διαβάστε στο Ποντίκι Art που κυκλοφορεί μαζί με το «Π»

22.07.2010 05:33
Διαβάστε στο Ποντίκι Art που κυκλοφορεί μαζί με το «Π» - Media

O Σίμος Κακάλας πριν παρουσιάσει στην Μικρή Επίδαυρο την σκηνοθετική του άποψη για την «Ερωφίλη του Χορτάτσή μιλάει στο Ποντίκι Art για όσα τον απασχολούν: «Πολλοί άνθρωποι βγάζουν το μένος τους μόνο στο καημένο το θέατρο ή στην Τέχνη. Πολύ ευκολότερα σηκώνεται ο κόσμος να φωνάξει στην Επίδαυρο, παρά έξω, εναντίον ανθρώπων που είναι πραγματικά υπεύθυνοι…

O Σίμος Κακάλας πριν παρουσιάσει στην Μικρή Επίδαυρο την σκηνοθετική του άποψη για την «Ερωφίλη του Χορτάτσή μιλάει στο Ποντίκι Art για όσα τον απασχολούν:

«Πολλοί άνθρωποι βγάζουν το μένος τους μόνο στο καημένο το θέατρο ή στην Τέχνη. Πολύ ευκολότερα σηκώνεται ο κόσμος να φωνάξει στην Επίδαυρο, παρά έξω, εναντίον ανθρώπων που είναι πραγματικά υπεύθυνοι… Στην τέχνη μας πιάνει ξαφνικά ο καημός να φυλάξουμε τα ιερά και τα όσια. Κι ενώ αυτά έχουν συληθεί και αλωθεί παντού, εμείς βρίζουμε κάποιον που πάτησε στη θυμέλη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:36