search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:03
MENU CLOSE

Έφυγαν από τη Μύκονο και άφησαν πίσω τους… σκουπίδια ο Κριστιάνο και η Ιρίνα

10.09.2014 10:20
Έφυγαν από τη Μύκονο και άφησαν πίσω τους… σκουπίδια ο Κριστιάνο και η Ιρίνα 
 - Media

Oπως αναφέρουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης που έχουν αναδημοσιεύσει την είδηση, ο Ρονάλντο «κατέστρεψε πολυτελή βίλα στην Ελλάδα», σύμφωνα με τα όσα έδειξε ο φακός του Μ6.
 

Οδοιπορικό στο νησί της Μυκόνου έκανε η εκπομπή «Αποκλειστική Έρευνα» για το γαλλικό κανάλι Μ6. Η δημοσιογραφική ομάδα επισκέφθηκε, μεταξύ άλλων, και την πολυτελή βίλα που νοίκιαζε για τις διακοπές του, στην περιοχή Λάζαρος. ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την Ιρίνα Σάικ, μόλις ο διεθνής ποδοσφαιριστής είχε αναχωρήσει από το νησί.

 

Οπως αναφέρουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης που έχουν αναδημοσιεύσει την είδηση, ο Ρονάλντο «κατέστρεψε πολυτελή βίλα στην Ελλάδα», σύμφωνα με τα όσα έδειξε ο φακός του Μ6.

 

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους της εκπομπής, για τις εικόνες που προβάλλονται από τη βίλα ευθύνεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, η σύντροφός του Ιρίνα Σάικ και οι καλεσμένοι τους. Στο βίντεο διακρίνονται καρέκλες πεταμένες στην πισίνα, λερωμένοι καναπέδες και ξαπλώστρες από ποτά και φαγητά, σπασμένα γυαλιά και το απόλυτο χάος στην κουζίνα.

 

Ο ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δημιούργησε προβλήματα, αφού έπρεπε σε χρόνο-ρεκόρ να διορθωθούν όλα όσα είχε κάνει στη βίλα, προκειμένου αυτή να μεταμορφωθεί και πάλι στη μικρή γωνιά του παραδείσου για την οποία οι επόμενοι ενοικιαστές θα κατέβαλαν τουλάχιστον 30.000 ευρώ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:01