search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:52
MENU CLOSE

Δεν ψηφίζουν την τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ Σηφουνάκης και Αηδόνης

10.09.2014 11:37
Δεν ψηφίζουν την τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ Σηφουνάκης και Αηδόνης - Media

Εξόφθαλμη αδικία χαρακτήρισε την τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Σηφουνάκης, ενώ ξεκαθάρισε ότι δε θα την ψηφίσει.

 
Εξόφθαλμη αδικία χαρακτήρισε την τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Σηφουνάκης, ενώ ξεκαθάρισε ότι δε θα την ψηφίσει.
 
«Προσωπικά, για δεύτερη φορά δεν θα συναινέσω σε αλλαγές που δεν λύνουν το πρόβλημα και εν τέλει δημιουργούν -και δικαίως- ένα αίσθημα εμπαιγμού σε χιλιάδες φορολογούμενους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σηφουνάκης στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας για το σύστημα αμοιβών στα νοσοκομεία.
 
«Δεν ξέρω αν θα φτάσω στο σημείο να "αναπολήσω τον ΕΕΤΗΔΕ", όπως είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη συνέντευξή του στη ΔΕΘ, αλλά δεν θα συνηγορήσω στη συνέχιση μίας εξόφθαλμης αδικίας» πρόσθεσε.
 
Την πρόθεσή του να καταψηφίσει την τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ εξέφρασε και ο Χρήστος Αηδόνης, από την ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:51