28/02/2021 12:17:24

Βούλτεψη: Δεν είπα ότι οι επενδύσεις στα ακίνητα ήταν χαμένα χρήματα (Video + Audio)

Βούλτεψη: Θα υπογράψουμε κάτι αλλά δεν ξέρουμε τι... (Audio) - Media
 
Επίθεση στο διαδίκτυο εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, υποστηρίζοντας ότι παραποιήθηκαν οι δηλώσεις της σχετικά με τις …χαμένες επενδύσεις των Ελλήνων σε ακίνητα. «Έχω βαρεθεί να διαψεύδω το διαδίκτυο, βρισκόμαστε στο έλεος αυτής της καταστάσεως ότι και να πεις, μία φράση αποσπασματικά μεταδίδεται και για αυτό μου έκανε εντύπωση που η ΠΟΜΙΔΑ εξέδωσε ανακοίνωση». Η Σοφία Βούλτεψη υποστήριξε ότι δεν είπε ότι τα χρήματα που επενδύθηκαν στα ακίνητα ήταν χαμένα.
 
«Δεν το είπα» ανέφερε η κ. Βούλτεψη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, όμως στη συνέχεια υποστήριξε ότι η άποψη που εξέφρασε «ότι τα χρήματα πήγαν στα ντουβάρια», είναι προσωπική άποψη και κατηγόρησε τις ηλεκτρονικές εφημερίδες ότι δαιμονοποιούν την άποψη.
 
«Η αποσπασματική χρησιμοποίηση μιας φράσης αποτελεί το ανώτατο στάδιο του γκεμπελισμού» είπε η κ. Βούλτεψη  και κατηγόρησε τους δημοσιογράφους ότι δεν άκουσαν ολόκληρη τη συνέντευξη.
 
Επίσης υποστήριξε ότι «το διαδίκτυο χρησιμοποιείται ως κέντρο συκοφαντίας».
 
Δείτε τη συνέντευξη της Σοφίας Βούλτεψη στον ΑΝΤ1
 
 

Ακούστε τη χθεσινή συνέντευξή της στα «Παραπολιτικά»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.