search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:20
MENU CLOSE

Βούλτεψη: Δεν είπα ότι οι επενδύσεις στα ακίνητα ήταν χαμένα χρήματα (Video + Audio)

11.09.2014 06:38
Βούλτεψη: Θα υπογράψουμε κάτι αλλά δεν ξέρουμε τι... (Audio) - Media

Επίθεση στο διαδίκτυο εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, υποστηρίζοντας ότι παραποιήθηκαν οι δηλώσεις της σχετικά με τις …χαμένες επενδύσεις των Ελλήνων σε ακίνητα.

 
Επίθεση στο διαδίκτυο εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, υποστηρίζοντας ότι παραποιήθηκαν οι δηλώσεις της σχετικά με τις …χαμένες επενδύσεις των Ελλήνων σε ακίνητα. «Έχω βαρεθεί να διαψεύδω το διαδίκτυο, βρισκόμαστε στο έλεος αυτής της καταστάσεως ότι και να πεις, μία φράση αποσπασματικά μεταδίδεται και για αυτό μου έκανε εντύπωση που η ΠΟΜΙΔΑ εξέδωσε ανακοίνωση». Η Σοφία Βούλτεψη υποστήριξε ότι δεν είπε ότι τα χρήματα που επενδύθηκαν στα ακίνητα ήταν χαμένα.
 
«Δεν το είπα» ανέφερε η κ. Βούλτεψη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, όμως στη συνέχεια υποστήριξε ότι η άποψη που εξέφρασε «ότι τα χρήματα πήγαν στα ντουβάρια», είναι προσωπική άποψη και κατηγόρησε τις ηλεκτρονικές εφημερίδες ότι δαιμονοποιούν την άποψη.
 
«Η αποσπασματική χρησιμοποίηση μιας φράσης αποτελεί το ανώτατο στάδιο του γκεμπελισμού» είπε η κ. Βούλτεψη  και κατηγόρησε τους δημοσιογράφους ότι δεν άκουσαν ολόκληρη τη συνέντευξη.
 
Επίσης υποστήριξε ότι «το διαδίκτυο χρησιμοποιείται ως κέντρο συκοφαντίας».
 
Δείτε τη συνέντευξη της Σοφίας Βούλτεψη στον ΑΝΤ1
 

 

Ακούστε τη χθεσινή συνέντευξή της στα «Παραπολιτικά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:11