search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:55
MENU CLOSE

Σωματοφύλακας Μιχαλολιάκου για Φύσσα μετά τη δολοφονία: Τραγούδα π@@στη από εκεί που είσαι (Audio)

12.09.2014 14:13
Σωματοφύλακας Μιχαλολιάκου για Φύσσα μετά τη δολοφονία: Τραγούδα π@@στη από εκεί που είσαι (Audio) - Media

Αποτροπιασμό προκαλούν οι άθλιοι χαρακτηρισμοί, οι ύβρεις και η χλεύη που εκτοξεύουν κατά του νεκρού Παύλου Φύσσα σε τηλεφωνικές τους συνομιλίες στελέχη της ΧΑ, δύο μόλις μέρες μετά τη δολοφονία του στο Κερατσίνι. 

Αναδημοσίευση από το «stokokkino.gr»
Ρεπορτάζ: Ιάσονας Παναγιωτόπουλος
 
Αποτροπιασμό προκαλούν οι άθλιοι χαρακτηρισμοί, οι ύβρεις και η χλεύη που εκτοξεύουν κατά του νεκρού Παύλου Φύσσα σε τηλεφωνικές τους συνομιλίες στελέχη της ΧΑ, δύο μόλις μέρες μετά τη δολοφονία του στο Κερατσίνι. 
 
Τις δύο τηλεφωνικές συνομιλίες του Σ. Δεβελέκα (φωτό δεξιά από τον Κασιδιάρη) με μέλη της Χρυσής Αυγής (μια γυναίκα και έναν άντρα) αποκάλυψε ο ραδιοσταθμός «στο Κόκκινο»  και οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στην ογκώδη δικογραφία για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης της ΧΑ. 

«Τραγούδα τώρα π…στη απο εκεί που είσαι!!»
 
Ο Σωτήρης Δεβελέκας, οδηγός/σωματοφύλακας του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, αφού βρίζει χυδαία τον νεκρό, σχολιάζοντας τα τραγούδια του Π. Φύσσα φωνάζει «τραγούδα πούστη τώρα απο εκεί που είσαι». 
 
Στη δεύτερη συνομιλία του (1.00 λεπτό του ηχητικού ντοκουμέντου) ο Σ. Δεβελέκας και ένας ακόμη χρυσαυγίτης γελάνε και σπάνε πλάκα με τον δολοφονηθέντα Π. Φύσσα βρίζοντας τον. Μάλιστα χλευάζουν την συμμετοχή του νεκρού σε σατιρική εκπομπή λέγοντας: «τώρα θα κάνει εκπομπή από το παράδεισο».
 
Την ίδια στιγμή όπως καταγγέλλουν δικηγόροι της πολιτικής αγωγής στη δίκη για την εγκληματική οργάνωση της ΧΑ, μόνο μετά τη δολοφονία Φύσσα μετατράπηκαν σε κακουργήματα οι κατηγορίες για τις επιθέσεις χρυσαυγιτών σε Πέραμα και Ιχθυόσκαλα. 
 
Ενδεικτικό των «σχέσεων στοργής» που είχαν αναπτύξει μεταξύ τους εισαγγελείς, αστυνομικοί και η Χρυσή Αυγή είναι το γεγονός πως μόνο μετά τις 30 Σεπτεμβρίου του 2013   και μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα, οι κατηγορίες κατά των δραστών που επιτέθηκαν στα μέλη του ΠΑΜΕ στο Πέραμα (12 Σεπτεμβρίου 2013) και κατά των μεταναστών εργατών στην Ιχθυόσκαλα (Ιούνιος 2012), μετατράπηκαν σε κακουργήματα. 
 
Μέχρι εκείνη τη στιγμή και στις δύο περιπτώσεις, η προσχεδιασμένη -όπως αποκαλύφθηκε- βίαιη σωματική επίθεση κατά ανθρώπων μετατράπηκε απο τις αρχές ως κατηγορία πλημμεληματικού χαρακτήρα. Το ίδιο βέβαια ίσχυε και για τη πλειοψηφία των 32 δικογραφιών που είχαν σχηματιστεί για τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής, κάτι που πιθανώς εμπόδισε την συντομότερη απόδοση κατηγοριών για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. 
 
Δυστυχώς έπρεπε να προηγηθεί η δολοφονία ενός ακόμη ανθρώπου απο ακροδεξιούς ώστε η αστυνομία και οι εισαγγελείς να αντιμετωπίσουν αυτές τις δύο υποθέσεις ως όφειλαν.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:54