search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:31
MENU CLOSE

Η Καλλονή… μάδησε το «τριφύλλι»

15.09.2014 06:42
Η Καλλονή… μάδησε το «τριφύλλι» - Media

Την πρώτη του ήττα για φέτος γνώρισε ο Παναθηναϊκός στην Μυτιλήνη χάνοντας 1-0 από την Καλλονή. Παρακολουθήστε highlights από όλες τις αναμετρήσεις.

Την πρώτη του ήττα για φέτος γνώρισε ο Παναθηναϊκός στην Μυτιλήνη χάνοντας 1-0 από την Καλλονή. Ο Πανιώνιος κέρδισε με 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης ενώ βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν ΠΑΣ Γιάννινα, Ξάνθη, Ατρόμητος και Παναιτωλικός. Την… τρελή της πορεία συνεχίζει η Βέροια που έκανε το 3Χ3, ενώ Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν εύκολες νίκες απέναντι σε ΟΦΗ και Νίκη Βόλου.

Η τρίτη αγωνιστική ολοκληρώνεται απόψε στις 19:30 με το κρητικό ντέρμπι Εργοτέλης-Πλατανιάς.
 
 
Αναλυτικά οι αναμετρήσεις της Κυριακής:
 
 
Καλλονή-Παναθηναϊκός 1-0
 
Με γκολ του Λεοζίνιο στο 35’ (είχε και δοκάρι ο ίδιος στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου) η Καλλονή νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό, υποχρεώνοντάς τον στην πρώτη του φετινή ήττα.
 
«Χλωμοί» ξανά για ένα ημίχρονο και με αρκετές απουσίες οι «πράσινοι» πίεσαν στο δεύτερο ημίχρονο αλλά πλήρωσαν την αστοχία του Πέτριτς, τις ικανότητες του Χογκ αλλά και το γεγονός πως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έμεινε στο ματς παρά το χτύπημα στον Κλωναρίδη στο 9’, στο οποίο ο Τριτσώνης δεν έδωσε καν φάουλ.

 
Καλλονή (Μαντζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Βάλιος, Αντέγιο, Γιορέντε (69’ Πιπίνης), Καλτσάς, Κεϊτά (68’ Μπαρέρα), Λεοζίνιο (89’ Χωριανόπουλος), Μανούσος, Ναβάρο, Χουάνμα. 

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Κοτσόλης, Μπούρμπος, Κουτρουμπής (46’ Μπαϊράμι), Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Ατζαγκούν (70’ Καρέλης), Μπούι (46’ Λαγός), Κλωναρίδης, Πέτριτς. 
 

 
ΠΑΣ Γιάννινα-SKODA Ξάνθη 2-2
 
Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις ο ΠΑΣ Γιάννινα με την Ξάνθη στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, καθώς ύστερα από ένα καταπληκτικό παιχνίδι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, κι αφού οι γηπεδούχοι χρειάστηκε να ισοφαρίσουν δύο φορές, ενώ έχασαν και πέναλτι στο τέλος.
 
Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη κατόρθωσε να προηγηθεί στο 26ο λεπτό «παγώνοντας» την ατμόσφαιρα στο στάδιο των «Ζωσιμάδων», όταν στην πρώτη αξιόλογη ευκαιρία του αγώνα ο Σολτάνι τιμώρησε την αμυντική ολιγωρία των γηπεδούχων γράφοντας με κοντινό πλασέ το 0-1.
 
Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Πετράκη είχαν τις καλές στιγμές τους για να απαντήσουν αλλά τις σπατάλησαν με τους Κοροβέση (26΄) και Ίλιτς (52΄). Αφού πέρασε χωρίς απώλεια από αυτές τις φάσεις η Ξάνθη φαινόταν να ελέγχει την κατάσταση, αλλά μετά το 70ό λεπτό το παιχνίδι έγινε… αγγλικό.
 
Στο 71΄ ο Ίλιτς έκανε το 1-1 με ωραία προσπάθεια, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα το δεύτερο γκολ του Σολτάνι, ξανά από αδράνεια των γηπεδούχων, έφερε την ακριτική ομάδα και πάλι σε θέση οδηγού.
 
Ο Τσάβες δεν άφησε όμως τους Ακρίτες να χαρούν για πολύ, αφού στο 77΄ πλάσαρε ωραία τον Κυριακίδη ισοφαρίζοντας εκ νέου, ενώ στο 79΄ ο διαιτητής Λαμπρόπουλος καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Κοροβέση από τον Γούτα.
 
Στα 11 μέτρα στήθηκε ο Τσουκαλάς, η είσοδος του οποίου στο δεύτερο ημίχρονο τόνωσε την επιθετική λειτουργία της ομάδας του, όμως ο Κυριακίδης μάντεψε σωστά, έπεσε στην αριστερή γωνία και απέκρουσε, διαφυλάσσοντας το βαθμό για την Ξάνθη.
 
Αήττητοι παρέμειναν οι Ηπειρώτες φτάνοντας τους 5 βαθμούς. Χωρίς νίκη οι Ακρίτες που έχουν μαζέψει 2 πόντους.
 

 
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος (46' Τσουκαλάς), Μιχαήλ (63' Μανιάς), Τζημόπουλος, Στρούνα (19' λ.τρ. Μπέριος), Λίλα, Τσάβες, Ακόστα, Γιάκος, Κοροβέσης, Ίλιτς. 

SKODA Ξάνθη (Τσιώλης): Κυριακίδης, Λισγάρας, Καρυπίδης, Μπέρτος, Κομεσίδης (81' Μπαξεβανίδης), Ομπόντο, Λουσέρο, Φλίσκας, Σολτάνι, Ουάλας (46' Ρέναν), Καπετάνος (68' Γούτας). 
 
 
Ατρόμητος-Παναιτωλικός 0-0
 
Πολύ σκληρός για να… πεθάνει ο Παναιτωλικός, έβαλε «δύσκολα» στον Ατρόμητο, που δεν κατόρθωσε να εκμεταλλευτεί την έδρα του μένοντας στο 0-0.
 
Οι χαμένοι βαθμοί κόστισαν την πρώτη θέση στο συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου, με τη Βέροια να είναι ως τώρα ο μοναδικός σύλλογος στη Σούπερ Λίγκα χωρίς βαθμολογικές απώλειες.
 
Ο Παναιτωλικός μπορεί να μην έχει νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα αλλά αποδεικνύεται «κακός μπελάς» για τον Ατρόμητο, από την έδρα του οποίου έφυγε ισόπαλος για δεύτερη συνεχή χρονιά.
 
Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν είχαν ουσία, χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία στο 14΄,όταν η κεφαλιά του Φυτανίδη ανάγκασε τον Ράφαελ να πραγματοποιήσει μια εξαιρετική απόκρουση.
 
Οι παίκτες του Μάκη Χάβου αμύνθηκαν σωστά στα πρώτα 45 λεπτά και στην επανάληψη ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν και θα μπορούσαν έχουν σκοράρει στο 60΄, όταν ο Άλβες υποχρέωσε τον Τσέναμο σε σωτήρια επέμβαση.
 
Ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου είχε καταλυτική παρουσία και στη φάση του 64ου λεπτού, όταν σταμάτησε τον Μαρτίνες αυτή τη φορά, ενώ στη μοναδική ευκαιρία του στο δεύτερο ημίχρονο ο Ναπολεόνι έστειλε την μπάλα μόλις άουτ με κεφαλιά (88΄), ενώ στις καθυστερήσεις ο Κόρμπος απέτυχε να «κλέψει» το ματς για τα «καναρίνια», αστοχώντας απέναντι στον Τσέναμο.
 

 
Ατρόμητος (Παράσχος): Τσέναμο, Νάστος, Κοντοές (80’ Κούρος), Ταυλαρίδης, Παπάζογλου, Φυτανίδης, Δημούτσος (60’ Μπάλλας), Πίτου Γκαρσία, Ουμπίδες (67’ Τάτος), Ναπολεόνι, Καραμάνος 

Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Θεοδωρίδης, Αντρέ Άλβες, Μαλεζάς (46’ Ετζενγκίελε), Γοδόι, Φωτάκης (84’ Κόρμπος), Βιγιαφάνιες (88’ Καπέλ), Μαρτίνες
 

Λεβαδειακός-Πανθρακικός 1-1
 
Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Πανθρακικό, που βρήκε τις ομάδες ισόπαλες 1-1 και χωρίς νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα, ύστερα από τρεις αγωνιστικές.
 
Σε έναν ισορροπημένο σε γενικές γραμμές αγώνα οι Ακρίτες αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους φτάνοντας στο 0-1 με τον αρχισκόρερ τους, τον Ίγκορ, ο οποίος στο 10ο λεπτό αξιοποίησε άψογα τη σέντρα του Μπαϊκαρά.
 
Το γκολ του Βραζιλιάνου ήταν το 10ο για την ομάδα της Θράκης στη Σούπερ Λίγκα, με τον νοτιοαμερικανό να γίνεται πια ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου στην κατηγορία, καθώς ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είχε σταματήσει στα εννέα.
 
Ο Λεβαδειακός είχε την ευκαιρία να ανατρέψει άμεσα την κατάσταση δύο λεπτά αργότερα, όμως ο Ποτουρίδης μόλις που πρόλαβε να ανακόψει τον Μάντζιο, ο οποίος ήταν έτοιμος να «εκτελέσει» τον Φερνάντες.
 
Τελικά η πίεση των παικτών του Σάββα Παντελίδη απέφερε καρπούς στο 36΄, όταν σε εκτέλεση φάουλ ο Μαυροβούνιος Βούκσεβιτς καλά τοποθετημένος στην περιοχή έπιασε δυνατή κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.
 
Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τον ίδιο ρυθμό, είχε όμως ευκαιρίες εκατέρωθεν. Στις σημαντικότερες από αυτές ο Φερνάντες απέκρουσε υπέροχα το σουτ του Ορτέγκα στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ενώ στο 78΄ με το Ντιγκινί απέτυχε να σκοράρει από πολύ κοντά και να δώσει το «διπλό» στον Πανθρακικό.
 
 
 
Λεβαδειακός (Παντελίδης): Στρατηλάτης, Γεωργιάδης, Τόμας (86' Γιακουμάκης), Πίντερ, Γκόμεζ, Πρόγιτς, Ζίτο, Βούκσεβιτς, Μάντζιος, Μιλοσλάβιεφ (69' Φαμπιάν), Ορτέγκα 

Πανθρακικός (Μάντζιος): Φερνάντες, Παπαγεωργίου, Σέρφα, Έμποου, Μπαϊκαρά, Ποτουρίδης, Ίγκορ, Τζάνης (59’ Ντιγκίνι), Λαδάκης (46’ Μεχία), Χασομέης, Μορένο (86' Κάσες) 
 
 
Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 2-1
 
Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας πέτυχε ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.
 
Πέντε ημέρες πριν την πρώτη μάχη στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με τη Μπεσίκτας (εκτός έδρας), ο Αστέρας Τρίπολης γνώρισε την 2η φετινή του ήττα και προβλημάτισε με την εμφάνισή του, κυρίως στον αμυντικό τομέα.
 
Το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης είχε πολλές και κλασικές ευκαιρίες χαμένες, ιδιαίτερα από την πλευρά του Πανιωνίου στο δεύτερο ημίχρονο. Και οι Αρκάδες είχαν φάσεις για να σκοράρουν, ωστόσο, εάν οι Μπουμάλ και Κολοβός ήταν πιο προσεκτικοί και πιο ομαδικοί στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι θα είχαν «καθαρίσει» πιο εύκολα.
 
Ο Μητρόπουλος στο 18΄ άνοιξε το σκορ για τους Νεοσμυρνιώτες, ωστόσο, η απάντηση του Αστέρα ήταν άμεση και στο 22΄ ο Πάρα έφερε το ματς στα ίσια.
 
Η μπάλα παιζόταν πάνω-κάτω και στο 34΄ ο Μπουμάλ, με το δεύτερο εφετινό του γκολ σε τρία παιχνίδια, έβαλε ξανά μπροστά τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι στην επανάληψη βρήκαν πολλούς κενούς διαδρόμους, αλλά έχασαν πολλές ευκαιρίες.
 
Ευτυχώς, γι' αυτούς, όμως, δεν το «πλήρωσαν», καθώς στο 81΄ ο Γιαννακόπουλος έκανε σπουδαία επέμβαση στο σουτ του Γιαννιώτα μέσα από την περιοχή, ενώ νωρίτερα σε ανεπανάληπτα τετ-α-τετ, ο Μπουμάλ αρχικά και ο Κολοβός στη συνέχεια δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.
 

 
Πανιώνιος (Τερεζόπουλος): Γιαννακόπουλος, Μητρόπουλος, Παντίδος, Μπουμάλ (Μπούζας), Γιάννου, Σιώπης, Ιμπαγάσα (68’ Γκίνη), Χατζηισαΐας, Τασούλης, Κολοβός (90' Γκέζος), Αργυρόπουλος. 

Αστ. Τρίπολης (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Παντελιάδης (76’ Μπαράλες), Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Μουνάφο, Ουσέρο, Μάσα, Ρόλε (65’ Γιαννιώτας), Μπακασέτας (58’ Μπαντιμπανγκά), Πάρα. 
 
 
Όσον αφορά τις Σαββατιάτικες αναμετρήσεις…:
 
 
Ολυμπιακός-ΟΦΗ 3-0
 
Όσο… χρειαζόταν έπαιξε ο Ολυμπιακός και επικράτησε του ΟΦΗ με 3-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.
 
Τρεις ημέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ατλέτικο Μαδρίτης, οι Πειραιώτες έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Ο Μίτσελ είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε Μιλιβόγεβιτς και Μήτρογλου, που έκαναν το ντεμπούτο τους στην ενδεκάδα, ενώ χρησιμοποιήθηκε και ο Μπενίτες, ο οποίος έδειξε πολύ καλά στοιχεία και είχε δοκάρι στο 63΄.
 
Ο ΟΦΗ των πολλών απουσιών άντεξε 22 λεπτά. Μέχρι το λεπτό εκείνο η ομάδα του Γκατούζο στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και με σωστή αμυντική τακτική δεν επέτρεψε στους «ερυθρόλευκους» να απειλήσουν την εστία του Λορία.
 
Ο Ολυμπιακός, που είχε την εδαφική υπεροχή, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια, στάθηκε τυχερός στο 22΄ και πήρε το προβάδισμα. Από τη σέντρα του Μαζουάκου ο Αντελέγιε έβαλε το πόδι του στη μεγάλη περιοχή η μπάλα πήρε ύψος και αιφνιδίασε τον Λορία (1-0).

Από κει και πέρα τα πράγματα έγιναν απλά για τους Πειραιώτες. Το τραγικό λάθος του Λορια στο 44΄ έδωσε την ευκαιρία στο Ντουρμάζ να «ανοίξει λογαριασμό» στους «ερυθρόλευκους», ενώ με το εξαιρετικό σουτ του Ντομίνγκες στο ξεκίνημα της επανάληψης (54΄) το παιχνίδι απόκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.
 
Στο 63΄ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μπενίτες, το σουτ του οποίου σταμάτησε στο δοκάρι.
 

 
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μιλιβόγιεβιτς, Αφελάι (68’Μπουχαλάκης), Ντουρμάζ, Τσόρι (57’ Μπενίτες), Κασάμι, Διαμαντάκος (55’ Μήτρογλου), Αμπιντάλ, Αυλωνίτης, Μαζουάκου, Σαλίνο. 

ΟΦΗ (Γκατούζο): Λόρια, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μπανούσης (61’ Κάλαϊτζιτς), Μονιάκης, Κλέιτον (61’ Φερούζ), Λαμπρόπουλος, Μειτέ, Περογαμβράκης (78’ Ροβίθης), Στάθης, Μακρής. 
 

 
ΠΑΟΚ-Νίκη Βόλου 3-0
 
Στην άδεια -λόγω τιμωρίας-Τούμπα, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 3-0 της Νίκης Βόλου στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.
 
Ο «δικέφαλος» του Βορρά παρουσιάστηκε σοβαρός από το ξεκίνημα του αγώνα κι αυτή την φορά δε «σκόνταψε» στην έδρα του, όπως συνέβη στην πρεμιέρα με την Καλλονή (1-1).
 
Από το ξεκίνημα του ματς οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη μπήκαν πολύ επιθετικά και μέχρι το 20ο λεπτό βρέθηκαν τέσσερις φορές σε θέσεις για γκολ.
 
Μέχρι τότε «μοιραίος» ποδοσφαιριστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Στέφανος Αθανασιάδης, με δύο κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Την τρίτη φορά, όμως, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με σουτ από το ύψος του πέναλτι (22΄) βάζοντας τον ΠΑΟΚ σε θέση οδηγού στο παιχνίδι.
 
Οι βάσεις για την δεύτερη φετινή νίκη των «ασπρόμαυρων» μπήκαν στο 47΄ με το γκολ που πέτυχε ο Φακούντο Περέιρα από ασίστ του Σκόνδρα.
 
Η Νίκη προσπάθησε να αντιδράσει, έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ με τους Σκούρτη και Σταμπολζίεφ, δεν τα κατάφερε και μοιραία γνώρισε την 3η ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια από την έναρξη της περιόδου.
 
Δέκα λεπτά πριν το τέλος, μάλιστα, οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν για τρίτη φορά, καθώς ο Αθανασιάδης κέρδισε το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Μακ (3-0).

 
 
ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Γλύκος, Τζαβέλλας (46’ λ.τρ. Κατσικάς), Βίτορ, Σκόνδρας, Ρατς, Τζιόλης (76’ Μάρτενς), Κάτσε, Σαλπιγγίδης (64’ Τζανδάρης), Μακ, Περέιρα, Αθανασιάδης. 

Νίκη Βόλου (Φλουτ): Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σωτηράκος (24’ λ.τρ. Μαχλελής), Αργύρης, Ίβενς, Μέτσε, Λάουξ, Κοτσαρίδης, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης (51’ Σταμπολζίεφ), Σκούρτης (83' Κορέτα). 
 
 
Τέλος ο Φλουτ
 
Παρελθόν αποτελεί από τη Νίκη Βόλου ο Βίλιαν Φλουτ, καθώς η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Ολλανδό τεχνικό.
 
Συγκεκριμένα, οι Βολιώτες ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας με τον Ολλανδό τεχνικό, ο οποίος «πλήρωσε το μάρμαρο» για τις κακές εμφανίσεις της ομάδας, με αποκορύφωμα την προχθεσινή που είχε ως αποτέλεσμα τη νέα ήττα με σκορ 3-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. 

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Ολλανδού, αυτός δεν είναι άλλος από τον μέχρι πρότινος βοηθό του, Σβεν Φανττεμπρόεκ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Wiljan Vloet και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. 

Καθήκοντα πρώτου προπονητή αναλαμβάνει o Sven Vandenbroek».
 
 
Βέροια-Κέρκυρα 2-1
 
Την τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Βέροια, αυτή την φορά εντός έδρας, με 2-1 επί της Κέρκυρας στην πρεμιέρα της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
 
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και στο 9ο λεπτό προηγήθηκαν με το δυνατό σουτ του Χαβίτο. Η ομάδα του Γρηγορίου ήταν κυρίαρχη στα πρώτα 25 λεπτά και με πολύ σωστή αμυντική τακτική δεν επέτρεψε στους παίκτες του Γκρανέρο να απειλήσουν την εστία του Σέτκους.
 
Η Βέροια, όμως, στάθηκε τυχερή κι έφτασε στην ισοφάριση στο 29΄ από το τραγικό λάθος του Μαραγκού. Η μπάλα στρώθηκε στον Κάμπορα, ο οποίος σε άδεια εστία δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1.
 
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και στο 57΄ ανέτρεψαν πλήρως το σκηνικό του αγώνα, καθώς από τη μπαλιά του Κάμπορα, ο Ντουμίτρου απέφυγε το Μαραγκό και με ευθύβολο γωνιακό σουτ «έγραψε» το 2-1 για τη Βέροια.
 
Από κει και πέρα οι νησιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν μία καλή στιγμή με τον Χαβίτο, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία του Καντιμοίρη. Η ήττα αυτή ήταν η πρώτη για το συγκρότημα του Γρηγορίου στο πρωτάθλημα (είχε μία νίκη και μία ισοπαλία).
 

 
Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Ρ. Μπράβο (79' Όστοϊτς), Καλί, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Βεργώνης, Βάσκες, Γεωργιάδης (60’ Μπαργκάν), Ντουμίτρου, Καλτσάς, Κάμπορα (71' Μπατιόν). 

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Σέτκους, Κανακούδης, Μαραγκός, Βενέτης, Ναγιάρ, Καϊκούτ, Ρόχας (63' Ανδρεόπουλος), Γκόμες, Καρντόσο, Χαβίτο, Μπόρχα (79' Κοντός). 
 

Βαθμολογία (3η αγωνιστική):
 
Βέροια 9
ΠΑΟΚ 7
Ολυμπιακός 7
Καλλονή 7
Ατρόμητος 7
Πανιώνιος 6
ΠΑΣ Γιάννινα 5
Παναθηναϊκός 4
Κέρκυρα 4
Αστέρας Τρίπολης 3
ΟΦΗ 3
SKODA Ξάνθη 2
Λεβαδειακός 2
Πανθρακικός 2
Παναιτωλικός 2
Εργοτέλης 0
Νίκη Βόλου 0
Πλατανιάς 0

 
Πηγή βίντεο: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24