search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:34
MENU CLOSE

Βούλτεψη: «Δεν υπήρξε καμία παρέμβαση στη ΝΕΡΙΤ» (Audio)

15.09.2014 09:20
Στον εισαγγελέα η Σοφία Βούλτεψη - Media

Στις καταγγελίες για κυβερνητική παρέμβαση στη ΝΕΡΙΤ προκειμένου να μη μεταδοθεί η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της ΔΕΘ αναφέρθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.

 
Στις καταγγελίες για κυβερνητική παρέμβαση στη ΝΕΡΙΤ προκειμένου να μη μεταδοθεί η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της ΔΕΘ αναφέρθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.
 
Μιλώντας στον Real FM και τον Νίκο Χατζηνικολάου, η Σοφία Βούλτεψη ανέφερε μεταξύ άλλων:
 
«Η κυβέρνηση δεν άσκησε καμία πίεση προς τη ΝΕΡΙΤ. Οι παραιτήσεις είναι δικό τους θέμα. Όταν υπάρχει μια παραίτηση μπορεί να εμφανιστεί με όποιο τρόπο θέλει. Η κυβέρνηση δεν άσκησε καμία πίεση. Δεν έχω σηκώσει ποτέ το χέρι να μιλήσω με τη ΝΕΡΙΤ και να παρέμβω σε θέματα ειδήσεων. Η κυβέρνηση έχει λόγο στη ΝΕΡΙΤ, ως μέτοχος. Στο θέμα των ειδήσεων δεν έχουμε καμία ανάμειξη. Εμένα μου τηλεφώνησε η Χριστίνα η Κοραή και μου το είπε».
 
Επιτέθηκε δε στο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας:
 
«Ως προς την ουσία του θέματος, τι θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας, να κάνουν τους ηγέτες και τους αρχηγούς με τη δουλειά των άλλων. Όλο αυτό το διάστημα στη διάρκεια του οποίου η ΝΕΡΙΤ καταγγέλλεται ως μόρφωμα, γιατί ζητούν εξακάμερα, τρικάμερα, διευθυντή φωτογραφίας;».
 
Ο κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρθηκε ακόμα στις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα από τη ΔΕΘ αλλά και τα «Ζάπεια» της Νέας Δημοκρατίας:
 
«Ότι δεν τον βόλευε το απέφυγε και ότι ήταν παροχή, τα φούσκωσε. Όλα αυτά τα οποία υποσχέθηκε είναι εκτός επαναδιαπραγμάτευσης. Υποστηρίζει κοροϊδεύοντας τον λαό, ότι θα πάει να πάρει λεφτά από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, το οποίο δεν μπορεί να το αγγίξει κανείς», ανέφερε, και συνέχισε.
 
«Δεν υπάρχουν σισίτια αυτή τη στιγμή; Πόσους τρέφει η εκκλησία; Παρέλειψε να μιλήσει για τις ένοπλες δυνάμεις που τόσο πολύ κόπτεται, παρέλειψε να μιλήσει για τους αγρότες. Δεν υπάρχει τίποτε από αυτά που έπρεπε να πει και δεν ήταν σαφής στο θέμα της λαθρομετανάστευσης. Κρύβει επιμελώς όλες τις πολιτικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ που λένε ότι πρέπει να σταματήσει η φύλαξη των συνόρων. Να έρθουν εδώ όσοι μπορούν να έρθουν, να δίνουμε φαρμακευτική περίθαλψη σε ντόπιους και ξένους».
 
«Υπήρχε ένα Ζάππειο. Όλα τα άλλα ήταν μια παρουσίαση προεκλογική προγράμματος και το άλλο ήταν παρουσίαση πολιτικού προγράμματος. Ο κ. Σαμαράς στο Ζάππειο έχει πει συγκεκριμένες κατευθύνσεις σε ορίζοντα τετραετίας. Έχει βάλει 18 σημεία που τα περισσότερα είναι πολιτικά. Δεν πήγε να πει στο Ζάππειο, αυτά που μας είπε τώρα ο Τσίπρας. Πριν του απαντήσουν αν δέχονται, μετά μοιράζει», πρόσθεσε.
 
Τέλος, αναφέρθηκε στις θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης όσον αφορά τις σχέσεις της Ελλάδας με το ΝΑΤΟ, ισχυριζόμενη ότι «οι κίνδυνοι της χώρας πολλαπλασιάζονται κάθε φορά που μιλάει ο κ. Τσίπρας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:33