search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:33
MENU CLOSE

Ωραιόκαστρο: Καθαρίζουν τα ρέματα, μετά το θάνατο του 48χρονου

15.09.2014 10:31
Ωραιόκαστρο: Καθαρίζουν τα ρέματα, μετά το θάνατο του 48χρονου - Media

Σε χαρτογράφηση της κατάστασης των ρεμάτων στην περιοχή του δήμου Ωραιοκάστρου και καθαρισμό τους θα προχωρήσουν τις επόμενες ημέρες οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Σε χαρτογράφηση της κατάστασης των ρεμάτων στην περιοχή του δήμου Ωραιοκάστρου και καθαρισμό τους θα προχωρήσουν τις επόμενες ημέρες οι αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ σε ετοιμότητα είναι οι Αρχές για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τη θεομηνία που έπληξε χθες την ευρύτερη περιοχή και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 48χρονος, σύμφωνα με τον δήμαρχο Αστέριο Γαβότση.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του άτυχου άνδρα, ο οποίος πνίγηκε, όταν το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από χείμαρρο εξαιτίας έντονης βροχόπτωσης, σε αγροτική περιοχή της Λητής, ενώ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, ο κ. Γαβότσης ζήτησε και τη συνδρομή της Περιφέρειας προκειμένου να μην επαναληφθούν τέτοιου είδους περιστατικά.

Η χθεσινή κακοκαιρία έπληξε κυρίως περιοχές της Λητής, του Μελισσοχωρίου και του Δρυμού, αλλά και τον πρώην Δήμο Καλλιθέας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:33