16/12/2019 09:17:07

Τη συναυλία της Lady Gaga ανοίγει ο Άλεξ Καββαδίας

Τη συναυλία της Lady Gaga ανοίγει ο Άλεξ Καββαδίας - Media

Ο Άλεξ Καββαδίας είναι ο νικητής του διαγωνισμού  «Jumping Fish της COSMOTE» για το opening act στη συναυλία της Lady Gaga στο ΟΑΚΑ στις 19 Σεπτεμβρίου. Περίπου 30.000 ψήφοι συγκεντρώθηκαν αναδεικνύοντας ανάμεσα σε εκατοντάδες εγχώρια γκρουπ και καλλιτέχνες που διαγωνίστηκαν, τα συγκροτήματα Freaky Fortune, 2IT, The Partimers, Berlin Brides και τον Άλεξ Καββαδία, με τον τελικό νικητή να επιλέγεται τελικά από το management της Lady Gaga.
 
Ο Άλεξ Καββαδίας ξεκίνησε την καριέρα μαζί με το συγκρότημα Matisse και ηχογράφησε μαζί τους το δίσκο "Rock 'n' Roll Μafia". O Άλεξ ξεκίνησε σόλο καριέρα το 2010, κάνοντας ένα ντουέτο με τον Ψαραντώνη, το “The Return”. To MTV Exit τον ξεχώρισε ανάμεσα σε μεγάλους καλλιτέχνες όπως οι Muse, Killers, Radiohead, και τo τραγούδι του "False Hope" χρησιμοποιήθηκε για την παγκόσμια καμπάνια κατά του human trafficking. Τελευταία κυκλοφορία του είναι το τραγούδι "Α Childish Dream".
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Γραφείο Τύπου
Δ/νση Εταιρικής Επικοινωνίας
Τηλ. 210  6177 566
Φαξ: 210 6177 771
Email: MediaRelations@cosmote.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.