search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:23
MENU CLOSE

Τη συναυλία της Lady Gaga ανοίγει ο Άλεξ Καββαδίας

15.09.2014 13:22
Τη συναυλία της Lady Gaga ανοίγει ο Άλεξ Καββαδίας - Media

Ο Άλεξ Καββαδίας είναι ο νικητής του διαγωνισμού  «Jumping Fish» της COSMOTE για το opening act στη συναυλία της Lady Gaga στο ΟΑΚΑ στις 19 Σεπτεμβρίου. 

Ο Άλεξ Καββαδίας είναι ο νικητής του διαγωνισμού  «Jumping Fish της COSMOTE» για το opening act στη συναυλία της Lady Gaga στο ΟΑΚΑ στις 19 Σεπτεμβρίου. Περίπου 30.000 ψήφοι συγκεντρώθηκαν αναδεικνύοντας ανάμεσα σε εκατοντάδες εγχώρια γκρουπ και καλλιτέχνες που διαγωνίστηκαν, τα συγκροτήματα Freaky Fortune, 2IT, The Partimers, Berlin Brides και τον Άλεξ Καββαδία, με τον τελικό νικητή να επιλέγεται τελικά από το management της Lady Gaga.
 
Ο Άλεξ Καββαδίας ξεκίνησε την καριέρα μαζί με το συγκρότημα Matisse και ηχογράφησε μαζί τους το δίσκο "Rock 'n' Roll Μafia". O Άλεξ ξεκίνησε σόλο καριέρα το 2010, κάνοντας ένα ντουέτο με τον Ψαραντώνη, το “The Return”. To MTV Exit τον ξεχώρισε ανάμεσα σε μεγάλους καλλιτέχνες όπως οι Muse, Killers, Radiohead, και τo τραγούδι του "False Hope" χρησιμοποιήθηκε για την παγκόσμια καμπάνια κατά του human trafficking. Τελευταία κυκλοφορία του είναι το τραγούδι "Α Childish Dream".
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Γραφείο Τύπου
Δ/νση Εταιρικής Επικοινωνίας
Τηλ. 210  6177 566
Φαξ: 210 6177 771
Email: [email protected]

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:23