search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:09
MENU CLOSE

Τζορτζ: Το χρυσόψαρο που εγχειρίστηκε για όγκο στον εγκέφαλο (Photos)

16.09.2014 10:45
Τζορτζ: Το χρυσόψαρο που εγχειρίστηκε για όγκο στον εγκέφαλο (Photos) - Media

Ο Τζορτζ είναι ένα χρυσόψαρο 10 ετών, που υποβλήθηκε σε εγχείρηση για όγκο στον εγκέφαλο και πλέον αναρρώνει στη γυάλα του.

Ο Τζορτζ είναι ένα χρυσόψαρο 10 ετών, που υποβλήθηκε σε εγχείρηση για όγκο στον εγκέφαλο και πλέον αναρρώνει στη γυάλα του.
Η μικροχειρουργική επέμβαση έγινε στη Μελβούρνη από τον κτηνίατρο Τριστάν Ριτς, ο οποίος είπε αργότερα σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αυστραλίας ότι ο Τζορτζ «είναι μια χαρά και κολυμπάει γύρω γύρω».
Ο Τζορτζ υπέφερε από όγκο στο κεφάλι ο οποίος μεγάλωνε αργά και είχε αρχίσει να επηρεάζει την ποιότητα της ζωής του. Η ιδιοκτήτριά του αρνήθηκε να τον υποβάλει σε ευθανασία και αποφάσισε να διακινδυνεύσει την επέμβαση για να τού χαρίσει άλλα είκοσι χρόνια ζωής.
Η εγχείρηση έγινε με γενική αναισθησία και χορήγηση νερού με οξυγόνο στα βράγχια, διήρκεσε μισή ώρα και κρίθηκε απολύτως επιτυχής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:08