search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 15:24
MENU CLOSE

Οι ημίγυμνες φωτογραφίες της Lady Gaga από την Αθήνα (Video + Photos)

18.09.2014 05:43
Οι ημίγυμνες φωτογραφίες της Lady Gaga από την Αθήνα (Video + Photos) - Media

Μίνι – show, ημίγυμνες φωτογραφίες και μηνύματα για τους Έλληνες περιελάμβαναν οι πρώτες ώρες της γνωστής τραγουδίστριας Lady Gaga στην Αθήνα.

 
Μίνι – show, ημίγυμνες φωτογραφίες και μηνύματα για τους Έλληνες περιελάμβαναν οι πρώτες ώρες της γνωστής τραγουδίστριας Lady Gaga στην Αθήνα.
 

Αρχικά βγαίνοντας από τον τερματικό σταθμό των ιδιωτικών πτήσεων του Ελευθέριος Βενιζέλος φρόντισε να «αποζημιώσει» φωτορεπόρτερ και θαυμαστές, που είχαν στρατοπεδεύσει στο αεροδρόμιο, με ένα μίνι – show αλλά και με την ημίγυμνη εμφάνισή της.


 
Η συνέχεια δόθηκε από την σουίτα γνωστού ξενοδοχείου πολυτελείας όπου επέλεξε να διαμείνει μέχρι την αναχώρησή της από τη χώρα μας, ανεβάζοντας στο instagram ημίγυμνες φωτογραφίες και θετικά μηνύματα για τους Έλληνες.


Bathtime. "The Royal Suite" fit for a Goddess, or you know, a downtown New York gal with big dreams, and a lotta nerve.
 

And look what arrived in Athens! EAU DE GAGA
 

This shower ain't too shabby either.
 

Aphrodite Lady Shower Greekini, feeling frisky. #Venus
 

Thank you for the beautiful warm welcome Athens. We come in the spirit of love, music, and to celebrate your beautiful history. Where classical art began. We belong together. #ARTPOP #artraveAthens
 
Υπενθυμίζεται ότι η συναυλία της θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου και τα μόνα διαθέσιμα εισιτήρια που υπάρχουν κυμαίνονται από 38,5 έως και 115,50 ευρώ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:52