search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:27
MENU CLOSE

Την παραίτηση Λαγκάρντ ζήτησε ο Γιακουμάτος – «Θα της έστελνα ένα πακέτο τσουκνίδες» (Video)

18.09.2014 08:14
Την παραίτηση Λαγκάρντ ζήτησε ο Γιακουμάτος - «Θα της έστελνα ένα πακέτο τσουκνίδες» (Video) - Media

Την παραίτηση της Λαγκάρντ ζήτησε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος και χαρακτήρισε  "καραγκιοζλίκι" τις «απειλές» που δέχθηκε η διευθύντρια του Νομισματικού Ταμείου.

Την παραίτηση της Λαγκάρντ ζήτησε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του MEGA.και χαρακτήρισε  "καραγκιοζλίκι" τις απειλές που δέχθηκε η διευθύντρια του Νομισματικού Ταμείου.
 
Ο υφυπουργός φώναξε εξοργισμένος: «Αυτό είναι καραγκιοζιλίκι! Να κάνει μια χώρα, να ψάχνεται να βρει αν είναι καμόρα… για μένα είναι αυτή η κυρία που πρέπει να παραιτηθεί! Είναι ντροπή! Δεν μπορείς να λες διεθνώς, σε όλη την υφήλιο, ότι κάποιος Έλληνας που ήταν για φοροδιαφυγή, με απείλησε. Ποιος σε απείλησε;»
 
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Κι έκανε το αυτονόητο ο Αθανασίου που της έστειλε επιστολή. Εγώ βέβαια αν ήμουν θα της έστελνα κάτι χειρότερο, αλλά τέλος πάντων… Ένα πακέτο με τσουκνίδες θα της έστελνα!»
 
Τέλος, ανέφερε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «βράζει στο ίδιο τσουκάλι» με τη Λαγκάρντ και ότι οφείλει να πει ποιος τον απείλησε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:27