search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:55
MENU CLOSE

Νέο απειλητικό βίντεο με Βρετανό όμηρο από τους τζιχαντιστές (Video)

18.09.2014 15:01
Νέο απειλητικό βίντεο με Βρετανό όμηρο από τους τζιχαντιστές (Video)


 - Media

Στη δημοσιότητα έδωσαν και νέο βίντεο με ακόμη έναν Βρετανό όμηρο οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Στη δημοσιότητα έδωσαν και νέο βίντεο με ακόμη έναν Βρετανό όμηρο οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.
 
Σε αυτό εμφανίζεται ο Βρετανός δημοσιογράφος Τζον Κάντλι,  φορώντας την γνωστή πορτοκαλί στολή που φορούσαν οι δύο Αμερικανοί συνάδελφοί του που αποκεφαλίστηκαν.
 
Κάθεται σε ένα τραπέζι και καθ’ όλη διάρκεια του βίντεο έχει τα χέρια του σταυρωμένα. Ιδιαίτερα ψύχραιμος εξηγεί ότι εργαζόταν στους Sunday Times, Sun, Sunday Telegraph και απήχθη από την ισλαμιστική οργάνωσης το 2012.

Iσχυρίζεται πως για τους υπόλοιπους ομήρους που έχουν αφεθεί ελεύθεροι καταβλήθηκαν λύτρα από τις κυβερνήσεις των χωρών τους, αλλά οι ΗΠΑ και η Βρετανία αποφάσισαν να ακολουθήσουν μία διαφορετική τακτική σχετικά με την διαπραγμάτευση με τους άνδρες του Ισλαμικού κράτους.
 

«Από τότε πολλά έχουν αλλάξει, όπως η επέκταση του ΙΚ στη Συρία και το Ιράκ που καταλαμβάνει μία έκταση μεγαλύτερη από τη Μεγάλη Βρετανία και άλλες χώρες. Ξέρω τι σκέφτεστε. Ότι είμαι κρατούμενος και ότι έχω ένα πιστόλι στο κρόταφο και για αυτό το κάνω αυτό. Πράγματι, είμαι κρατούμενος, αυτό δε το αρνούμαι. Αλλά αφού η κυβέρνησή μου με έχει εγκαταλείψει κι η μοίρα μου εξαρτάται από το ΙΚ δεν έχω τίποτα να χάσω. Ίσως ζήσω, ίσως πεθάνω»,  αναφέρει στο μήνυμα του ο Κάντλι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:54