21/08/2019 20:11:55

«Οργανωμένο σχέδιο διάλυσης» της αντιφασιστικής διαδήλωσης καταγγέλλει ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας

«Οργανωμένο σχέδιο διάλυσης» της αντιφασιστικής διαδήλωσης καταγγέλλει ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας - Media
 
Για «οργανωμένο σχέδιο» και «καταδρομικές επιχειρήσεις σε ολόκληρη την πόλη» από όσους «ενοχλεί το μήνυμα του Παύλου», κάνει λόγο ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, σε ανακοίνωσή του σχετικά με τα χθεσινά επεισόδια κατά τη διάρκεια της αντιφασιστικής διαδήλωσης. 
 
«Με οργανωμένο σχέδιο και καταδρομικές επιχειρήσεις σε ολόκληρη την πόλη, εκείνοι που τους ενοχλεί το μήνυμα του Παύλου προσπάθησαν να διαλύσουν την πορεία και να τρομοκρατήσουν τον κόσμο», αναφέρει, ενώ καταγγέλλει ότι «στο μέσο της διαδρομής πολυποίκιλες ομάδες “μαυροντυμένων” άρχισαν να σπάνε κτήρια του Δήμου (ΚΕΠ, Δημαρχείο), να βάζουν φωτιές και να χτυπάνε τους διαδηλωτές».
 
«Άμεση ήταν η ... αντίδραση των ΜΑΤ, τα οποία άδραξαν την ευκαιρία, χτύπησαν τα μπλόκ των αντιφασιστικών και πολιτικών οργανώσεων και προσπάθησαν να διαλύσουν την πορεία. Μετά το τέλος της πορείας τα ΜΑΤ και ομάδες ΔΙΑΣ κατέκλυσαν την πόλη μετατρέποντας την σε στρατοκρατούμενη πολιτεία και πραγματοποίησαν προσαγωγές και συλλήψεις “στο σορό”», συνεχίζει η καταγγελία.
 
«Είναι ξεκάθαρο ότι κυβέρνηση και παρακράτος επιδιώκουν να «κλείσουν τον κόσμο στα σπίτια τους» και ν' αλλοιώσουν το μήνυμα της σημερινής επετείου.

Η επίθεση δε και οι καταστροφές του Δημαρχείου δείχνουν ότι η νέα δημοτική αρχή που συμμετέχει ενεργά στον αντιφασιστικό αγώνα μάλλον τους ενοχλεί.

Η επιμονή, όμως, του κόσμου να ολοκληρωθούν οι σημερινές εκδηλώσεις μνήμης δίνει ηχηρό μήνυμα: ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΣΤΕ .


Ο ΠΑΥΛΟΣ ΖΕΙ και η πόλη θα κρατήσει ζωντανή τη μνήμη του παρά την καταστολή της κυβέρνησης και τους τραμπουκισμούς του παρακράτους.
Η δημοτική αρχή θα καταβάλει κάθε προσπάθεια, ώστε άμεσα να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν», καταλήγει η ανακοίνωση. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.