search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:39
MENU CLOSE

Αλλαγή στο μενού του «Σήφη»!

20.09.2014 12:24
Αλλαγή στο μενού του «Σήφη»! - Media

Πολύ… εκλεκτικός στο φαγητό του φαίνεται πως είναι ο «Σήφης», ο οποίος  συνεχίζει να αρνείται πεισματικά την σύλληψη του και δεν «τσιμπάει» στις παγίδες!

Πολύ… εκλεκτικός στο φαγητό του φαίνεται πως είναι ο «Σήφης», ο οποίος  συνεχίζει να αρνείται πεισματικά την σύλληψη του και δεν «τσιμπάει» στις παγίδες!

Μέχρι τώρα ο «Σήφης» φέρεται να έχει καταβροχθίσει πάνω από 150 πάπιες, πολλά χέλια και βατράχια. Ούτε  και 50 τα κοτόπουλα που σφαγιάστηκαν για χάρη του δεν πλησίασε!

Όπως αναφέρει και το ΕΘΝΟΣ, ο  Κρητικός κροκόδειλος που έχει αποδειχθεί πολύ έξυπνος ανάγκασε τον διάσημο γητευτή των κροκοδείλων Ολιβιέ Μπερά να του αλλάξει μενού, μήπως καταφέρει αυτή την φορά να τον παγιδεύσει…

Έτσι αντί για κοτόπουλο στις παγίδες…  θα σερβίρουν πλέον στον κροκόδειλο συκωτάκια και πνευμόνια πουλιών και αρνιών.

Τα πρώτα δείγματα είναι πάλι απογοητευτικά βέβαια και όπως φαίνεται ο Ολιβιέ Μπερά πάει για την δεύτερη ήττα στην καριέρα του και πάλι από τον… Σήφη!

Πηγή: ethnos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:35