search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:55
MENU CLOSE

Ενός Τατούλη, μύρια έπονται…

26.07.2010 11:13
oldphotos128014278219.jpg

Πολλοί στο ΠΑΣΟΚ καλόβλεπαν την περίπτωση του Πέτρου Τατούλη ως υποψηφίου στην περιφέρεια Πελοποννήσου, με δεδομένο ότι η πλάστιγγα γέρνει προς τα δεξιά, ο διαγραμμένος από τη Ν.Δ. πρώην βουλευτής φαινόταν μια καλή ιστορία. Αφήστε που το θέλει όσο τίποτα. Όλοι λογάριασαν όμως χωρίς τον… ξενοδόχο κορινθιάρχη Πάνο Μπεγλίτη, που έχει σηκώσει τη σημαία της αντίστασης.

Πολλοί στο ΠΑΣΟΚ καλόβλεπαν την περίπτωση του Πέτρου Τατούλη ως υποψηφίου στην περιφέρεια Πελοποννήσου, με δεδομένο ότι η πλάστιγγα γέρνει προς τα δεξιά, ο διαγραμμένος από τη Ν.Δ. πρώην βουλευτής φαινόταν μια καλή ιστορία. Αφήστε που το θέλει όσο τίποτα. Όλοι λογάριασαν όμως χωρίς τον… ξενοδόχο κορινθιάρχη Πάνο Μπεγλίτη, που έχει σηκώσει τη σημαία της αντίστασης.  Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί βυσσοδομεί εναντίον του πρώην μαοϊκού, νυν άστεγου, που τον χαρακτήρισε και γυρολόγο της πολιτικής. «Στην περιφέρειά μας, που έχει δυσμενείς πολιτικούς συσχετισμούς για το ΠΑΣΟΚ, πρέπει να δώσουμε τη μάχη με καθαρούς πολιτικούς όρους χωρίς να γοητευόμαστε από ονόματα που ικανοποιούν μια πολιτική συγκυρία». Με άλλα λόγια, ο Πάνος λέει προς την ηγεσία ότι «όταν κατουράς στη θάλασσα, το βρίσκεις στο αλάτι». Πάντως το ΠΑΣΟΚ στη Πελοπόννησο δεν μοιάζει να διαθέτει πολιτικές προσωπικότητες τέτοιου επιπέδου, που να δώσουν με αξιώσεις τη μάχη. Έτσι επιμένουν να πολιορκούν τον συμπαθή Σταύρο Μπένο, που έχει «καεί στο χυλό και φυσάει και το γιαούρτι»…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24