14/12/2019 12:47:05

Πρόσθεσε τρίτο μαστό στο στήθος της

Πρόσθεσε τρίτο μαστό στο στήθος της - Media

Οι περισσότερες γυναίκες που  επιθυμούν να αλλάξουν το στήθος τους συνήθως κάνουν προσθετική προκειμένου να το μεγαλώσουν. Η Jasmine Tridevil (δεν είναι αυτό το αληθινό της όνομα) όμως δεν ήθελε απλά να μεγαλώσει το στήθος αλλά να αποκτήσει κι ένα τρίτο!

Η Jasmine αναζητούσε για πολλούς μήνες τον γιατρό που θα δεχόταν να της προσθέσει ένα τρίτο στήθος στο σώμα της καθώς οι περισσότεροι την έδιωχναν.
«Επικοινώνησα με 50 γιατρούς, ήταν πολύ δύσκολο να βρω κάποιον που θα με βοηθήσει γιατί η επέμβασή αυτή προϋποθέτει την παραβίαση του κώδικα ηθικής τους» ομολόγησε.Τελικά όμως βρέθηκε ο «κατάλληλος» γιατρός και με 20.000 δολάρια έκανε την επιθυμία της πραγματικότητα.Μετά την επέμβαση η Jasmine αποκάλυψε ότι στόχος της είναι να λάβει μέρος και να κερδίσει ένα reality show του MTV αλλά και να γίνει πιο άσχημη…  «Το απέκτησα (το τρίτο στήθος) γιατί δεν ήθελα να είμαι πια ελκυστική στους άντρες. Γιατί δεν θέλω να βγαίνω ραντεβού. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι άσχημο αλλά εγώ εξακολουθώ να θεωρώ τον εαυτό μου όμορφο γιατί μπορώ να φοράω ωραία ρούχα και να βάζω μέικ απ» δήλωσε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.