search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:52
MENU CLOSE

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης των καθαριστριών του ΥΠΟΙΚ (Video)

23.09.2014 07:04
Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης των καθαριστριών του ΥΠΟΙΚ (Video) - Media

Αναβολή για τις 24 Φεβρουαρίου του 2015 πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης των καθαριστριών στο αρμόδιο τμήμα του Αρείου Πάγου.

Αναβολή για τις 24 Φεβρουαρίου του 2015 πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης των καθαριστριών στο αρμόδιο τμήμα του Αρείου Πάγου.

Στο άκουσμα της απόφασης οι καθαρίστριες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και πανηγυρισμούς, δηλώνοντας ικανοποιημένες από την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης. Την αναβολή την ζήτησε και την έλαβε ο δικηγόρος των καθαριστριών με σκοπό όπως είπε να ξεκινήσει ένας συνολικός διάλογος μεταξύ εργαζομένων, ομοσπονδιών, κοινωνικών φορέων και της κυβέρνησης για την πιο ωφέλιμη λύση στο αδιέξοδο που παρατηρείται στο θέμα.

 
Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ και των καθαριστριών έξω από τον Άρειο Πάγο. Η συγκέντρωση είχε προγραμματιστεί έξω από τον Άρειο Πάγο με αφορμή την εκδίκαση της υπόθεσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:51