search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:42
MENU CLOSE

Μεγάλες στιγμές στη συναυλία της Lady Gaga με την υποστήριξη της COSMOTE

23.09.2014 07:47
Μεγάλες στιγμές στη συναυλία της Lady Gaga με την υποστήριξη της COSMOTE - Media

Τη μοναδική συναυλία της Lady Gaga, παρακολούθησε πλήθος κόσμου, που περίμεναν με ανυπομονησία τη μεγάλη ποπ σταρ να βγει στη σκηνή στο πλαίσιο της περιοδείας της «Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP Ball»

Τη μοναδική συναυλία της Lady Gaga, παρακολούθησε πλήθος κόσμου, που περίμεναν με ανυπομονησία τη μεγάλη ποπ σταρ να βγει στη σκηνή στο πλαίσιο της περιοδείας της «Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP Ball», την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου.
 
Η COSMOTE υποστήριξε ακόμη ένα σημαντικό μουσικό γεγονός, που περιείχε όλα τα συστατικά της επιτυχίας: καλή μουσική, ερμηνεία, εντυπωσιακά εφέ και χορογραφίες, όμορφες, συγκινητικές στιγμές. Πλήθος επωνύμων από τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό χώρο παρακολούθησαν την Lady Gaga να ερμηνεύει περισσότερα από 24 τραγούδια στη σειρά και να προσφέρει ένα μουσικό πολυθέαμα, διεθνών προδιαγραφών. Άμεση ήταν και επικοινωνία της με το κοινό, αλλά και η εξιστόρηση προσωπικών βιωμάτων της, όπως ότι εργαζόταν σε ελληνικά εστιατόρια όταν ήταν έφηβη.
 
Τη συναυλία άνοιξε ο Άλεξ Καββαδίας, ο νικητής του διαγωνισμού του ανανεωμένου Jumping Fish της COSMOTE, o οποίος προθέρμανε μουσικά το κοινό με τις επιτυχίες του, ανάμεσα στις οποίες και το τραγούδι με το οποίο διαγωνίστηκε στο Jumping Fish,  “Childish Dream”. Χιλιάδες από τους παρευρισκόμενους θέλησαν να δοκιμάσουν και τις πρωτότυπες δράσεις της COSMOTE, για να μπουν νωρίτερα … στο κλίμα της συναυλίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:41