search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:12
MENU CLOSE

Ο Φερνάντο Σάντος ανέλαβε την Εθνική Πορτογαλίας

23.09.2014 13:10
Ο Φερνάντο Σάντος ανέλαβε την Εθνική Πορτογαλίας - Media

Δεν έμεινε για πολύ καιρό μακριά από τους πάγκους ο Φερνάντο Σάντος. Το μεσημέρι της Τρίτης η Ομοσπονδία της Πορτογαλίας ανακοίνωσε πως του αναθέτει την Εθνική ομάδα.

Δεν έμεινε για πολύ καιρό μακριά από τους πάγκους ο Φερνάντο Σάντος. Το μεσημέρι της Τρίτης η Ομοσπονδία της Πορτογαλίας ανακοίνωσε πως του αναθέτει την Εθνική ομάδα.
 
Το όνομα του μέχρι πρότινος Ομοσπονδιακού τεχνικού της Ελλάδας, ακουγόταν έντονα για την Πορτογαλία, αμέσως μετά τη λύση της συνεργασίας του με την ΕΠΟ. Οι φήμες εντάθηκαν μετά την ήττα της Πορτογαλίας από την Αλβανία, σε εντός έδρας αγώνα για το Euro 2016. Αμέσως μετά τον αγώνα αυτόν απομακρύνθηκε από τον πάγκο των Πορτογάλων ο Πάουλο Μπέντο.
 
Ο Σάντος ήταν το μεγάλο φαβορί για την διαδοχή του Μπέντο, κάτι που επιβεβαιώθηκε με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, η οποία είναι αποφασισμένη να υποστηρίξει την έφεση του 59χρονου τεχνικού, στη ΦΙΦΑ, για την τιμωρία των 8 αγωνιστικών που του επέβαλε στον αγώνα της Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα, στο Μουντιάλ.
 
Ούτως ή άλλως η ποινή θεωρείται υπερβολικά αυστηρή και οι πιθανότητες να μειωθεί ή και να «πέσει» στην εκδίκαση της έφεσης, είναι αρκετές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28