search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:58
MENU CLOSE

Ακούρευτο το χρέος- Κουρεμένος ο Σαμαράς και στο βάθος εκλογές

23.09.2014 21:00
Ακούρευτο το χρέος- Κουρεμένος ο Σαμαράς και στο βάθος εκλογές - Media

Πήγε για μαλλί στο ραντεβού με την Μέρκελ ο Σαμαράς και βγήκε κουρεμένος όπως άλλωστε και είθισται!!! Το πολυσυζητημένο ραντεβού στο οποίο επένδυε η κυβέρνηση για κούρεμα του χρέους απεδείχθη πανωλεθρία.

 
Πήγε για μαλλί στο ραντεβού με την Μέρκελ ο Σαμαράς και βγήκε κουρεμένος όπως άλλωστε και είθισται!!! Το πολυσυζητημένο ραντεβού στο οποίο επένδυε η κυβέρνηση για κούρεμα του χρέους απεδείχθη πανωλεθρία.
 
 Η Καγκελάριος δεν δέχθηκε καμία κουβέντα για την ταμπακιέρα ενώ μίλησε για την χώρα με ευχολόγια και γενικότερα προχώρησε σε γνωστές και αναμενόμενες δηλώσεις. Ήταν  σίγουρο ότι δεν θα έλεγε κάτι διαφορετικό… Εδώ όταν ρωτήθηκε για το  αν θα ήταν σωστό να δοθεί χρόνος στη Γαλλία εκείνη έκανε πως δεν κατάλαβε την ερώτηση…
 
 Το θέμα όμως δεν λήγει εδώ έτσι απλά,  διότι μετά και από αυτή τη συνάντηση τα πράγματα είναι πλέον  σκούρα για την Κυβέρνηση η οποία δεν έχει να δώσει στον ελληνικό λαό καμία ελάφρυνση από τους παράλογους και άδικους φόρους ενώ την ίδια στιγμή κάνει τα στραβά μάτια για τα λαμόγια που έχουν βγάλει τα ευρά τους στο εξωτερικό αλλά και τους μεγαλοκαρχαρίες φοροδιαφεύγοντες!!!
 
Τα πράγματα έφθασαν στο απροχώρητο και μετράνε αντίστροφα. Το να επιμένουν να μένουν στην εξουσία με αυτή την πολιτική που ασκούν είναι δίκοπο μαχαίρι καθώς γνωρίζουν ότι χάνουν  συνεχώς ποσοστά στις δημοσκοπήσεις. Ξέρουν ότι αν θέλουν να διατηρήσουν ένα αξιοπρεπές ποσοστό θα πρέπει να πάνε άμεσα στις εκλογές για να μην έχουν άλλη φθορά. Έτσι σιγά σιγά  άρχισαν τις προεκλολογίες και τους εκφοβισμούς με πρώτο και καλύτερο τον Αδωνη ο οποίος χθες πρωί – πρωί έλεγε:
 
Πάρτε τα λεφτά σας από τις τράπεζες, αν πέσει η κυβέρνηση! Σπέρνουν  τον φόβο και τον πανικό , μπάς και πάρουν κανένα ψηφαλάκι πριν κάν ανακοινώσουν ότι θα πάει η χώρα σε εκλογές  …!!!  Σκεφτείτε τι έχει να γίνει όταν θα πλησιάζουν οι εκλογές. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:57