search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:39
MENU CLOSE

Το βίντεο που εξόργισε τους Αμερικανούς: Ο Ομπάμα χαιρετά πεζοναύτη με μία… κούπα καφέ

24.09.2014 05:51
Το βίντεο που εξόργισε τους Αμερικανούς: Ο Ομπάμα χαιρετά πεζοναύτη με μία… κούπα καφέ - Media

Ένα βίντεο μικρής διάρκειας που ανέβηκε στο λογαριασμό Instagram του Λευκού Οίκου, όπου εμφανίζεται ο Μπαράκ Ομπάμα να χαιρετά έναν πεζοναύτη σηκώνοντας το χέρι του, στο οποίο κρατάει μία κούπα με καφέ, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις

Ένα βίντεο μικρής διάρκειας που ανέβηκε στο λογαριασμό Instagram του Λευκού Οίκου, όπου εμφανίζεται ο Μπαράκ Ομπάμα να χαιρετά έναν πεζοναύτη σηκώνοντας το χέρι του, στο οποίο κρατάει μία κούπα με καφέ, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις μεταξύ των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
 
Στο βίντεο ο Ομπάμα κατεβαίνει τα σκαλιά του προεδρικού ελικοπτέρου Air Force One με μία λευκή κούπα στο δεξί του χέρι έχοντας προσγειωθεί στη Νέα Υόρκη για να παραστεί στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.
 
Φτάνοντας στο τελευταίο σκαλοπάτι, χαιρετάει έναν πεζοναύτη, ο οποίος στέκεται από τα δεξιά του, σηκώνοντας το χέρι του με το οποίο κρατάει την κούπα.
 
«Ο χαιρετισμός του προέδρου Ομπάμα ήταν υπερβολικά ασεβής προς τους πεζοναύτες. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία», έγραψε στο Twitter ο Κρίστοφερ ΜακΝίλ.
 
«Ασέβεια στον απόλυτο βαθμό», απάντησε ο Ρικ Πόλι.

 

Ο στρατιωτικός χαιρετισμός αποτελεί παράδοση για τους προέδρους όταν συναντούν τους πεζοναύτες που στέκονται στο τελευταίο σκαλοπάτι της σκάλας του ελικοπτέρου.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως άλλοι πρόεδροι έχουν φωτογραφηθεί κάνοντας… περίεργους χαιρετισμούς. Ο Τζορτζ Μπους ο νεότερος προσπάθησε να χαιρετίσει στρατιωτικά ενώ κρατούσε τον… σκύλο του το 2011, σύμφωνα με το CNN.


 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15