search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:59
MENU CLOSE

To www.topontiki.gr γιορτάζει τα 5 του χρόνια

24.09.2014 08:16
To www.topontiki.gr γιορτάζει τα 5 του χρόνια - Media

Σαν σήμερα, πριν από 5 χρόνια, περίπου στις 10 το βράδυ, «τρύπωσε» στο διαδίκτυο το www.topontiki.gr, ανοίγοντας ένα νέο μεγάλο κεφάλαιο στην 35χρονη ιστορία της εφημερίδας «Το Ποντίκι».

Σαν σήμερα, πριν από 5 χρόνια, περίπου στις 10 το βράδυ, «τρύπωσε» στο διαδίκτυο το www.topontiki.gr, ανοίγοντας ένα νέο μεγάλο κεφάλαιο στην 35χρονη ιστορία της εφημερίδας «Το Ποντίκι».
 
Πάντοτε παρόντες σε όλα τα κρίσιμα γεγονότα, προσπαθήσαμε να συμβάλουμε ολοένα και περισσότερο στην αντικειμενική πληροφόρηση με γνώμονα το συμφέρον των αναγνωστών.
 
Από τότε μέχρι σήμερα όμως αλλάξαμε πολλά προς… το καλύτερο. Ακολουθώντας τα βήματα της τεχνολογίας, ανανεώσαμε τη μορφή της σελίδας μας, δημιουργήσαμε σελίδες στα social media και το YouTube με χιλιάδες φίλους, ψηφιοποιήσαμε ολόκληρο το αρχείο της εφημερίδας, διευρύναμε την θεματολογία μας κρατώντας πάντα την δική μας ξεχωριστή «ματιά» στην ενημέρωση.
 
Γι’ αυτή την πορεία, η οποία εννοείται ότι θα έχει ακόμα καλύτερη συνέχεια, ευχαριστούμε όλους όσους συνεργάστηκαν και συνεργάζονται μαζί μας και πάνω απ’ όλους εσάς, τους αναγνώστες μας που μας στηρίζετε και μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίζουμε.
 
Με τη δική σας συμπαράσταση αποκτήσαμε περισσότερους από 100.000 followers στο Facebook και πάνω από 40.000 στο Twitter και αυξήσαμε κατακόρυφα την επισκεψιμότητά μας.
 
Ευχαριστούμε λοιπόν… και για να μην ξεχνάμε το χιούμορ μας… ευχές, φιλοφρονήσεις και συγχαρητήρια είναι δεκτά!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:57