search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:46
MENU CLOSE

Auto Battleships Festival 2014

24.09.2014 12:55
Auto Battleships Festival 2014 - Media

To Auto Battleships Festival επιστρέφει στις 27 & 28 Σεπτεμβρίου 2014 για να ταράξει τα κύματα στον χώρο της αυτοκίνησης. Το γεγονός της χρονιάς για τους λάτρεις της αυτοκίνησης θα λάβει χώρο στο (Ο.Α.Κ.Α.) Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο της Αθήνας.

To Auto Battleships Festival επιστρέφει στις 27 & 28 Σεπτεμβρίου 2014 για να ταράξει τα κύματα στον χώρο της αυτοκίνησης. Το γεγονός της χρονιάς για τους λάτρεις της αυτοκίνησης θα λάβει χώρο στο (Ο.Α.Κ.Α.) Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο της Αθήνας. Ένα διήμερο φεστιβάλ για το αυτοκίνητο που διοργανώνει η εταιρεία Magic Lamp, μια μεγάλη γιορτή που γίνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά κι έχει στόχο να αναδείξει τη μεγάλη σημασία του αυτοκινήτου, τόσο στην οικονομία μιας χώρας, μέσω μεταφορών, αγορά εργασίας όσο και στον πολιτισμό μέσω μουσείων, αυτοκίνητων με ιστορία, νέων εφευρέσεων κ.α.
 
Το κεντρικό θέμα του φετινού φεστιβάλ θα είναι οι ιστορικές διαδρομές του αυτοκινήτου, το κλασικό, το σύγχρονο αλλά κι η εξέλιξη, το αύριο του αυτοκινήτου, καθώς και οι μεγάλες προκλήσεις για μια νέα αγορά που καθορίζεται από τις παγκόσμιες αλλαγές πάνω στα θέματα της ενέργειας, πχ. ηλιακό αυτοκίνητο και ελληνική πραγματικότητα. Για το λόγο αυτό στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν με περίπτερα εκπρόσωποι επαγγελματικών φορέων που σχετίζονται με την παραγωγή, αγορά και πώληση του αυτοκινήτου – αντιπροσωπείες, εξειδικευμένα συνεργεία, ανταλλακτικά, αναλώσιμα, καύσιμα και γενικότερα ότι έχει σχέση με τον χώρο της αυτοκίνησης όπως αξεσουάρ αυτοκίνητου, υπηρεσίες φανοποιείας, υπηρεσίες καθαρισμού, ηχοσυστήματα και είδη ήχου, εξατμίσεις, service αυτοκίνητων, υπηρεσίες Βελτίωσης και αναβάθμισης, ζάντες, Ελαστικά, Λιπαντικά, Λάδια κ.α.
 
Motor Show Events
 
Σε όλες τις μέρες του Festival έχουν προγραμματιστεί μοναδικά show με πρωταγωνιστή το αυτοκίνητο αλλά κι οτιδήποτε φέρει ρόδες. Η διοργάνωση έχει φροντίσει και με το παραπάνω να μην αφήσει κανένα παραπονεμένο. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και φανταστείτε το υπερθέαμα που σας περιμένει.
 
Drift Show, διαγωνισμός Burn Out, καλλιστεία για Design & Beauty αλλά και εσωτερικών χώρων, διαγωνισμός ήχου [Sound Quality, Voice, Espl, Master], παρουσίαση του Super Car Korres IV, Έκθεση Αυτοκινήτων, Γύρος του Θανάτου, SXS Stunt Extreme Show, Show με μηχανές από την ομάδα Gr Stunt αλλά και Hellenic Mini-Z Cup – Πρωτάθλημα Mini-Z αυτοκίνητα κλίμακας.
 
Το κεντρικό υπερθέαμα όμως που θα κεντρίσει και θα στρέψει όλα τα βλέμματα του κόσμου που βρίσκονται εντός και εκτός από το χώρο του Φεστιβάλ είναι το «Born to Race»  που θα γίνει το Σάββατο το βράδυ, μια πασαρέλα χιλιάδων αυτοκινήτων από επαγγελματίες, λέσχες, Clubs και ιδιώτες που θα προσφέρουν ότι πιο απίστευτο έχουμε ζήσει ως σήμερα στον κόσμο των μηχανοκίνητων θεαμάτων, μια παράσταση  φαντασμαγορική με φωτιές, Χορεύτριες, djs, Celebrities, Extreme Show, Special effect και φυσικά πολλά καυτά αυτοκίνητα του χθες, του σήμερα και του αύριο που θα μας ξεσηκώσουν, θα μας απογειώσουν, θα μας ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο της αυτοκίνησης με το πιο θεαματικό τρόπο.
 
Την τιμητική τους θα έχουν οι Λέσχες και τα Clubs αυτοκινήτων που θα δώσουν ένα βροντερό παρόν εκθέτοντας τα βασικά τους κοσμήματα των φίλων και μελών τους. Είμαστε βέβαιοι πως  θα κλέψουν σε πολλές περιπτώσεις τα φώτα της δημοσιότητας.

Ταυτόχρονα θα εξελίσσονται σεμινάρια από τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε θέματα Εκπαίδευσης Μηχανολογίας – Οδηγών, ενώ θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις από το ΙΟΑΣ – Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς».

Τέλος, πολύ σημαντική και προβλέπεται άκρως συγκινητική  θα είναι η συγκέντρωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής. Κι όλα αυτά υπό την εναέρια Video κάλυψη από τα τετρακόπτερα της HELILAND. Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για όλα από το επίσημο site της διοργάνωσης www.autobattleships.gr.
 
Το Auto Battleships Festival ταυτόχρονα είναι ένα πολυθεματικό Φεστιβάλ με κεντρικό πρωταγωνιστή το αυτοκίνητο. Στην διάρκεια του φεστιβάλ λοιπόν, συγχρόνως θα εξελίσσονται πολλές δραστηριότητες που έχουν ως σκοπό να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών όλο το Σαββατοκύριακο… Διάφορα happenings και Show θα εξελίσσονται σε όλη την διάρκεια του φεστιβάλ με στόχο διοργάνωση που το θέαμα, την εκπαίδευση, τη διασκέδαση, την αναψυχή του επισκέπτη όπως:
 
Fire Show, Πυροτεχνήματα, Αθλητικές Επιδείξεις [Πολεμικές τέχνες, όπως Kick Boxing από το Kakarakis Club, ρυθμική και ενόργανη γυμναστική κ.α.], 15λεπτες επιδείξεις Χειροπάλης με πολύ ωραίο θέαμα από τον Αντώνη Πανάρετο, Show με ποδήλατα και skateboard, Χορευτικές επιδείξεις [Show από την ομάδα Hobo illusionerZ | Καλλιτεχνικό Εργαστ’ηρι Μελισσίων], συναυλίες [No Sequence | KingDragon | Master Tempo – Live Bands] αλλά και Dj set, διαγωνισμοί. Επίσης, θα υπάρχουν Παιδότοποι, Μάγοι, Ταχυδακτυλουργοί, ενώ με ιδιαίτερη χαρά έχει προγραμματιστεί και η πραγματοποιηση της παράσταση «ο Καραγκιόζης στους αγώνες Ράλλυ» από το θέτρο Σκιών Σπυρόπουλου.
 
Στα περιθώρια του φεστιβάλ θα λειτουργεί έκθεση με την ιστορία του αυτοκινήτου από την εμφάνισή του μέχρι σήμερα.
 
Τέλος, θα πραγματοποιηθεί Mega Bazaar με όλα τα memorabilia των πρωταγωνιστών του Auto Battleships Festival όπως : t-shirts, καπέλα, σήματα και άλλα πολλά gadgets για όλα τα γούστα. Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για όλα από το επίσημο site της διοργάνωσης www.autobattleships.gr.
 
 Ένα Show, ένα Festival, μια αξέχαστη εμπειρία για όλους  τους επισκέπτες και εκθέτες που θα μπορούν να συμμετέχουν, να χορέψουν, να εκπαιδευτούν, να διασκεδάσουν
 
Το Auto Battleships Festival θα έχει φιλανθρωπικό σκοπό…

Στο Φεστιβάλ θα υπάρχουν φιλανθρωπικές δράσεις μέσα από Φιλανθρωπικά 
Ιδρύματα εθελοντικούς οργανισμούς, σωματεία και κοινωφελής οργανισμούς με στόχο να βοηθήσουν ανθρώπους που έχουν διάφορες ανάγκες. Ο χαρακτήρας του Φεστιβάλ είναι ενωτικός με κοινωνικές και πολιτιστικές προεκτάσεις. Είναι λοιπόν σημαντικό να στηριχτούν μέσα από το Φεστιβάλ αβοήθητες κοινωνικές ομάδες και άνθρωποι που αυτή την εποχή το έχουν πραγματικά όλο και περισσότερο ανάγκη. Φέτος με χαρά συνεργαζόμαστε με τους Γιατρούς χωρίς Σύνορα και το Χαμόγελο του Παιδιού!
                       
Η ομάδα παραγωγής του Auto Battleships Festival έχει μεριμνήσει για όλους τους τομείς μιας τόσο μεγάλη διοργάνωσης.
 
Άτομα με ειδικές ανάγκες – ΑΜΕΑ

Το Αuto Battleships Festival είναι φυσικά ανοιχτό για τα άτομα με ειδικές δυνατότητες. Επικοινωνήστε με το [email protected] για να δηλώσετε από πριν την προσέλευση σας εάν το επιθυμείτε. Φτάνοντας στην είσοδο ζητήσετε από τους εργαζόμενους που φέρουν το φεστιβαλικό διακριτικό να σας υποδείξουν την διαδρομή και να σας συνοδεύσουν στην ειδική περιοχή που θα υπάρχει για εσάς.
 
Φαγητό – Ποτό

Τα bar του festival θα είναι και φέτος εφοδιασμένα με ποικιλία προϊόντων καλής ποιότητας σε καλές τιμές. Αγοράστε oτι θέλετε από τα ειδικά σημεία που θα βρίσκονται στον χώρο. Τα bar – Food δε δέχονται μετρητά και η συναλλαγή θα γίνεται μόνο με την Φορολογική απόδειξη. Με το σύστημα αυτό αποδεδειγμένα πετυχαίνουμε την ταχύτερη και ευκολότερη εξυπηρέτηση σας. Πριν προσεγγίσετε τα σημεία τροφοδοσίας σκεφτείτε τι θέλετε να προμηθευτείτε και βοηθήστε μας να πετύχουμε ταχύτερη εξυπηρέτηση και να αποφύγουμε τον συνωστισμό.
 
Μέτρα ασφαλείας

Τα μέτρα ασφαλείας στην μεγαλύτερη ναυμαχία των δρόμων θα είναι  ένα μεγάλο στοίχημα για όλους τους επισκέπτες και εκθέτες. Υπό την προστασία εταιρίας Security και της Αστυνομίας μαζί με την παρουσία Ασθενοφόρου και Πυροσβεστικού οχήματος θα συμπληρώνουν την ασπίδα ασφαλείας. Στις εισόδους θα υπάρχει το προσωπικό της Magic Lamp που θα βοηθά στην διέλευση του κοινού και συγχρόνως στον τυπικό έλεγχο των διερχομένων για να εισέλθουν στο χώρο του Φεστιβάλ. Σακβουαγιάζ και μεγάλες τσάντες θα ελέγχονται για την ασφάλεια όλων των επισκεπτών – εκθέτων. Η είσοδος δεν θα επιτρέπεται σε μικροπωλητές ή άτομα που έχουν πάνω τους διαφημιστικό υλικό όπως και η παραμονή τους στις εισόδους του Φεστιβάλ. Ο χώρος θα παρακολουθείτε με κάμερες.
 
Που θα Βρείτε τι:

 
Ευθεία των Εθνών: Συνεργεία, φανοποιεία, ανταλλακτικά, Tuning, ήχο συστήματα, βελτιώσεις, αναλώσιμα και γενικά παντός τύπου εκθετών με σχέση με το αυτοκίνητο και την μηχανή.
 
Αγορά: ειδικά πάνελς από επιστήμονες με ερευνητικό έργο πάνω στα βιοκαύσημα
(υγρά και στερεά ) από ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια, καθώς και οικονομικοί παράγοντες και εκπρόσωποι από τη βιομηχανία και αγορά του αυτοκινήτου.
 
Διάδρομοι: Επαγγελματίες, Ιδιώτες, Clubs, Λέσχες, κλασικά αυτοκίνητα, μηχανές, Ομάδες, Bazaar Accessories and Gifts, Car Bazaar. 
 
Ρωμαϊκή Γωνιά – Αρένα: Ο χώρος διεξαγωγής της πασαρέλας των αυτοκινήτων Born to Race το βράδυ του Σαββάτου, ενώ θα πραγματοποιούνται οι δοκιμασίες και οι διάφοροι διαγωνισμοί στην διάρκεια της ημέρας. 
 
Auto Battleships – Η γιορτή της Αυτοκίνησης
 
Η ιδέα αυτής της μεγάλης γιορτής είναι να ενώσουμε και συγκεντρώσουμε όλο  τον κόσμο της αυτοκίνησης, ανεξάρτητους μάρκας, καταγωγής, χρώματος, μεγέθους ή ηλικίας,  απλά το αγαπημένο αυτοκίνητο μας. Μια γιορτή που συνδυάζει την έκθεση των λατρεμένων οχημάτων μας και όλα όσα συνδέονται με αυτό, μέσα από ένα υπερθέαμα, μια μεγάλη γιορτή, με  αυτοκίνητα, μηχανές, φορτηγά και με όλους εμάς εκεί…
 
Ο χαρακτήρας αυτής της μεγάλης διοργάνωσης έχει ως παρανομαστή και πρωταγωνιστή τον κάθε επαγγελματία στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας, ανεξάρτητος ειδικότητας, εξειδίκευσης , δραστηριότητας ή οικονομικής κατάστασης. Ο χαρακτήρας του φεστιβάλ είναι να προσφέρει μια διαφημιστική ένεση στους επαγγελματίες με σχεδόν μηδενικό κόστος και να μπολιάσει σε νέους ανθρώπους το μικρόβιο της αγάπης για το αυτοκίνητο.
 
Ο Στόχος μας είναι να φέρουμε ξανά τον επαγγελματία όλης της αυτοκινητοβιομηχανίας κοντά σε αυτό που πραγματικά από παιδί λάτρεψε και αγάπησε το αυτοκίνητο με την μορφή της διασκέδασης, της ανεμελιάς, της απόλαυσης. Ο στόχος μας είναι η συμμετοχή όλων των επαγγελματιών γιαυτό είμαστε στην διάθεση του να συζητήσουμε μαζί του, να αφουγκραστούμε, να στηρίξουμε και να δώσουμε λύση στις ανάγκες του, ώστε να καταλήξουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι για εμάς μόνο ένα, να έχουμε την τιμητική παρουσία του. Ο στόχος είναι η διαφήμιση, προβολή και η ώθηση του κάθε επαγγελματία μέσα από την μεγαλύτερη γιορτή της αυτοκίνησης.
 
Ο Σκοπός μας είναι να περάσουμε καλά, να ξεφύγουμε, να ξανά νιώσουμε παιδιά, να φέρουμε το χαμόγελο και μια μικρή δόση ελπίδας και αισιοδοξίας για το αύριο το δικό μας, για το μέλλον της αυτοκίνησης! Ο σκοπός αυτής της μεγάλης συγκέντρωσης μας είναι να ταξιδέψουμε στον μαγικό κόσμο της αυτοκίνησης και να προσφέρουμε μια σειρά θεαμάτων και επιδείξεων που θα μας  εκπαιδεύσουν, χαλαρώσουν, διασκεδάσουν,  απογειώσουν και τέλος μας διασφαλίσουν μια αξέχαστη εμπειρία, μια γλυκιά γεύση προσμονής για την επόμενη συγκέντρωση, για την επόμενη μεγάλη ναυμαχία των δρόμων, για το επόμενο Auto Battleships Festival.
 
Χώρος – Πρόσβαση

 
H μεγάλη γιορτή της αυτοκίνησης θα διεξαχθεί  Στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών στις 27-28 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα το Φεστιβάλ θα εξελιχθεί στην Αγορά, στη Ρωμαϊκή Γωνιά και το Τοίχος των Εθνών με τρεις κεντρικές εισόδους προέλευσης για τους επισκέπτες. Οι είσοδοι είναι οι εξής:
 
Α) Από τον Ηλεκτρικό του ΗΣΑΠ στην πλευρά της Αγοράς, βόρεια.
Β) Από την πλευρά  της Κηφισίας από τον ανατολικό τομέα στα σύνορα με το τοίχος των εθνών και τέλος
Γ) Από την Σπύρου Λούη νότιο δυτικά στο τοίχος των εθνών, στα σύνορα με την πλευρά της Ρωμαϊκής Γωνιάς. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:40