search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:08
MENU CLOSE

Αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός Έκπληξη μεγατόνων στο Κύπελλο Ελλάδος

27.10.2009 23:10
Αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός  Έκπληξη μεγατόνων στο Κύπελλο Ελλάδος - Media

Με λιονταρίσια εμφάνιση ο Πανσερραϊκός απέκλεισε στον νοκ-άουτ αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας τον Ολυμπιακό με σκορ 3-1. Ο θεσμός του Κυπέλλου φαίνεται πως ταιριάζει γάντι στην ομάδα των Σερρών…,

Με λιονταρίσια εμφάνιση ο Πανσερραϊκός απέκλεισε στον νοκ-άουτ αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας τον Ολυμπιακό με σκορ 3-1. Ο θεσμός του Κυπέλλου φαίνεται πως ταιριάζει γάντι στην ομάδα των Σερρών…, που για δεύτερη συνεχόμενη φορά κάνει την έκπληξη και αποκλείει  «αιώνιο» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πέρυσι την πάτησε ο Παναθηναϊκός και φέτος ήταν η σειρά των  «ερυθρολεύκων». Σκόρερ για τον Πανσερραϊκό, ο Λεοζίνιο στο 17ο λεπτό, ο Αθανασιάδης στο 52ο και ο Ριμόλντι στο 83ο με πέναλτι, ενώ είχε μειώσει προς στιγμήν ο Μήτρογλου στο 67ο λεπτό.

Στους άλλους αγώνες νωρίτερα είχαμε τα εξής: Κοντά στον αποκλεισμό έφτασε ο Πανιώνιος που χρειάστηκε τα πέναλτι (8-7 τελικό σκορ, 0-0 στα 120’) ώστε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Παναιτωλικού και να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Περίπατος για τα Γιάννινα που πέρασαν με 3-0 από την Καλαμάτα (Ντιμπαλά, Σιαλμάς, Μιχαλόπουλος).

 

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00