search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:47
MENU CLOSE

Πάτρα: Καταγγέλλει ότι αστυνομικός χτύπησε το 10χρονο παιδί της!

24.09.2014 15:33
Πάτρα: Καταγγέλλει ότι αστυνομικός χτύπησε το 10χρονο παιδί της! - Media

Γυναίκα αστυνομικός χτύπησε το 10χρονο παιδί – το οποίο έχει πρόβλημα υγείας – της ιδιοκτήτριας καντίνας στην Πάτρα την Παρασκευή, σύμφωνα με καταγγελία στο patrastimes.gr. 

Θύμα αστυνομικής βίας έπεσε ένα 10χρονο παιδί με προβλήματα υγείας στην Πάτρα, σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας του. 

Όπως αναφέρει στο patrastimes.gr η μητέρα του 10χρονου που διατηρεί καντίνα μετά τα διόδια του Ρίου, την περασμένη Πέμπτη κατέφτασαν οι μηχανικοί της κατασκευαστικής «Ολυμπία Οδός»οι οποίοι της ζήτησαν να μετακινήσει την καντίνα για να γίνουν έργα. Η ίδια αρνήθηκε, καθώς εκείνη με την οικογένειά της διαμένουν εκεί αφού δεν έχουν σπίτι.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, την επόμενη μέρα στη θέση των εργολάβων έφτασαν αστυνομικοί, οι οποίοι εκφόβισαν την οικογένεια κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του 10χρονου που κινήθηκε εναντίον των αστυνομικών φωνάζοντας.

Τότε μια γυναίκα αστυνομικός χτύπησε και τραυμάτισε το 10χρονο παιδί.
Στη συνέχεια, η μητέρα έκανε μήνυση στον υποδιοικητή του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, αλλά και στην ίδια την αστυνομικό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:45