search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:33
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου

24.09.2014 17:14
oldphotosprotoselido1411582336.jpg

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου, με πρωτοσέλιδο «Της μιας δραχμής τα παραμύθια» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς η κυβέρνηση μέσα από την ακραία πόλωση επιχειρεί να μαζέψει τα συντρίμμια της.

 
Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου, με πρωτοσέλιδο «Της μιας δραχμής τα παραμύθια» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς η κυβέρνηση μέσα από την ακραία πόλωση επιχειρεί να μαζέψει τα συντρίμμια της.
 
ΣΥΡΙΖΑ: «Πήραμε κεφάλι και πάμε για τον Μάρτιο». Σταθερό προβάδισμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Τι μας περιμένει στην εφορία έως την κάλπη. Οι φοροελαφρύνσεις του Σαμαρά και των επιτελών του έμειναν στο Βερολίνο.
 
ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ: Αποφασισμένη για διαφάνεια με δικαιοσύνη. Ένταση των ελέγχων και πειθαρχικές κυρώσεις στις περιπτώσεις μονιμοποιήσεων με πλαστά στοιχεία
 
ΕΡΕΥΝΑ: Ενώ στην Ευρώπη οι κοινωνικές επιχειρήσεις κερδίζουν έδαφος, στην Ελλάδα οι αρμόδιοι σφυρίζουν αδιάφορα. Διαβάστε ποιοι «φρενάρουν» την κοινωνική οικονομία.
 
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Σκάνδαλα και διαφθορά στα δημόσια έργα. Η διαπλοκή παίρνει μορφή εθνικής ντροπής.
 
Μαζί με το «Π» και οι πολιτιστικές σελίδες «Ποντίκι Art»: «Σ’ αναζητώ»… στη μνήμη ξημερώματα: Το μεγάλο αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα και τα τραγούδια του / Ας τελειώνουμε: H λυρική τέχνη χρειάζεται την ακαδημία της / Η Αντζελίνα Τζολί και οι ελέφαντες / Ταινία 101 ετών με μαύρους αστέρες / Ένας ξεχωριστός μπάτσος 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24