search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:12
MENU CLOSE

Αυστραλία: Έλληνας μετανάστης βιντεοσκοπούσε γυναίκες σε δημόσιες τουαλέτες

25.09.2014 06:29
Αυστραλία: Έλληνας μετανάστης βιντεοσκοπούσε γυναίκες σε δημόσιες τουαλέτες - Media

Σε 250 ώρες κοινοφελούς εργασίας καταδικάστηκε ο 19χρονος Απόστολος Κηπουρός, ελληνικής υπηκοότητας, σε δικαστήριο της Αυστραλίας διότι μαγνητοσκοπούσε γυναίκες σε τουαλέτες, την στιγμή που γδύνονταν για να κάνουν την ανάγκη τους.

Σε 250 ώρες κοινοφελούς εργασίας καταδικάστηκε ο 19χρονος Απόστολος Κηπουρός, ελληνικής υπηκοότητας, σε δικαστήριο της Αυστραλίας διότι μαγνητοσκοπούσε γυναίκες σε τουαλέτες, την στιγμή που γδύνονταν για να κάνουν την ανάγκη τους, χρησιμοποιώντας το κινητό του κι έναν καθρέφτη.
 
Μία απ’ αυτές παρατήρησε τα σύνεργά του κάτω απ’ την πόρτα και φώναξε. Οι άλλες γυναίκες που βρίσκονταν εκεί, κάλεσαν την αστυνομία και ο Κηπουρός συνελήφθη.
 
Όταν ρωτήθηκε από την αστυνομία, ο Έλληνας μετανάστης ομολόγησε την πράξη του και εξήγησε ότι το έκανε για να εντυπωσιάσει τους φίλους του, όπως και ότι το είχε ξανακάνει και στην Ελλάδα πριν μετακομίσει στην Αυστραλία.
 
Οι Αρχές ερεύνησαν την τηλεφωνική συσκευή και βρήκαν βίντεο γυναικών, που είχαν τραβηχτεί κάτω από τραπέζια σε δημόσιες βιβλιοθήκες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:10