search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:51
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ για καταθέσεις: Επικίνδυνος ο Σαμαράς και τα εξαπτέρυγά του

25.09.2014 13:01
ΣΥΡΙΖΑ για καταθέσεις: Επικίνδυνος ο Σαμαράς και τα εξαπτέρυγά του - Media

Επικίνδυνους για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και κυβερνητικούς παράγοντες που έκαναν δηλώσεις σχετικά με τις καταθέσεις των πολιτών, σημειώνοντας ότι τρομοκρατούν τους πολίτες, βάζοντας σε κίνδυνο τις καταθέσεις τους.

 
Επικίνδυνους για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και κυβερνητικούς παράγοντες που έκαναν δηλώσεις σχετικά με τις καταθέσεις των πολιτών, σημειώνοντας, σε σχετικό ανεπίσημο σημείωμά του, ότι «ο πανικόβλητος κ. Σαμαράς και τα εξαπτέρυγά του δεν διστάζουν να τρομοκρατούν ακόμη και θέτοντας σε κίνδυνο τις καταθέσεις του ελληνικού λαού».
 
Η συμπεριφορά αυτή, σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, «καθιστά αναγκαία τη μεγάλη δημοκρατική αλλαγή που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να ακολουθηθεί η εναλλακτική κυβερνητική πολιτική που παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ». Δηλαδή, η πολιτική για την κοινωνική και οικονομική ανασυγκρότηση της Ελλάδας, και η σκληρή διαπραγμάτευση με τους εταίρους και δανειστές από μια κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώνει ότι, προκειμένου να κατανοηθεί πλήρως από τον λαό η επιτακτική αναγκαιότητα για μια τέτοια δημοκρατική ανατροπή, το επόμενο διάστημα σχεδιάζει μια μεγάλη εξόρμηση προς τον ελληνικό λαό μέσα από σειρά πολιτικών πρωτοβουλιών. Για παράδειγμα, έχουν ήδη ξεκινήσει νομοθετικές πρωτοβουλίες, οι οποίες θα συνεχιστούν, ενώ ταυτόχρονα σχεδιάζεται η διοργάνωση 13 περιφερειακών συνδιασκέψεων, όπου θα συζητηθεί, θα αποκρυσταλλωθεί και συγκεκριμενοποιηθεί ανά περιφέρεια, το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:51