search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:53
MENU CLOSE

Κάποιος να τον «μαζέψει» αυτόν και τα λεφτά του…

25.09.2014 15:03
Κάποιος να τον «μαζέψει» αυτόν και τα λεφτά του... - Media

Είχε πάρει σβάρνα χθες τα κανάλια ο Μπουμπούκος, προσπαθώντας, δήθεν, να μαζέψει τις δηλώσεις περί καταθέσεων…

Είχε πάρει σβάρνα χθες τα κανάλια ο Μπουμπούκος προσπαθώντας, δήθεν, να μαζέψει τις δηλώσεις περί καταθέσεων… ότι δηλαδή θα σηκώσει τις δικές του αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και θα φύγει από την χώρα!!! Αντ’ αυτού όμως άρχισε να πετά λάσπη σε διάφορους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για να σπείρει ακόμη περισσότερο φόβο και τρομοκρατία στον Ελληνικό λαό ώστε να μην ψηφίσει το κόμμα της Αντιπολίτευσης στις επικείμενες (οσονούπω) εκλογές!!!
 
Οι κινήσεις του πια μοιάζουν με «σαλεμένου»… Είναι όμως απλώς απόρροια του πανικού ότι αυτός και το κόμμα του πέφτουν από την εξουσία!!!
 
Ο άνθρωπος έφτασε στο σημείο να την στήσει τηλεφωνικά στον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Βούτση και χωρίς να του πει τίποτα τον έβαλε σε ανοικτή ακρόαση ενώπιον των κοινοβουλευτικών συντακτών και του έλεγε «Εγώ δεν σου έλεγα για δημοψήφισμα και εσύ κουνούσες το κεφάλι;». Τελικά ο Βούτσης απάντησε «Όχι» και τότε ο Άδωνης κλείνει την ανοικτή ακρόαση και βάζει το κινητό στο αυτί συνεχίζοντας τη συνομιλία μαζί του!!!
 
Αφού τελικά δεν κατάφερε να δημιουργήσει την αναταραχή που επιθυμούσε… έβαλε στο στόχαστρο τον Γιώργο Σταθάκη… Όλη τη μέρα χθες έβγαινε τηλεφωνικά στα πρωινά μαγκαζίνο εκτοξεύοντας λάσπη ότι και καλά έχει σχέση ειδική με την Blackrock η οποία μάλιστα μιλά για χρεοκοπία αν ο ΣΥΡΙΖΑ  βγει στην εξουσία!!!
 
Η απάντηση βέβαια του Σταθάκη ήταν άμεση και καταλυτική «Θα του στείλω, όλες τις εκθέσεις (και της Blackrock) που καταγράφουν την αλλαγή πολιτικής, στην Ελλάδα, με την πιθανή εκλογή ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει πουθενά πολιτικό ρίσκο όπως το υπονοεί ο Γεωργιάδης, αυτά που λέει είναι ανοησίες».
 
Την ίδια ώρα σε ένα άλλο τηλεπαράθυρο η «πολύφερτη νύφη» Άννα Ασημακοπούλου έλεγε και αυτή το ποίημα-Δελτίο Τύπου του Μαξίμου ότι «Φυσικά, είχε δίκιο ο Γεωργιάδης», προσθέτοντας ότι αυτές θα είναι οι «συνέπειες της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ» και ότι είναι «υπαρκτός ο κίνδυνος να φύγουν τα λεφτά, με μονομερείς ενέργειες»!!!
 
Τα πολιτικά κόλπα της Νέας Δημοκρατίας είναι λίγο πολύ γνωστά και σαθρά, αλλά αυτή τη φορά η επικοινωνιακή τους τακτική αγγίζει τα όρια της ξεφτίλας!!! 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:52