search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:57
MENU CLOSE

Επικίνδυνη η συμμετοχή της Ελλάδας στη συμμαχία κατά του ΙΚ λέει το ΚΚΕ

25.09.2014 16:48
Το ΚΚΕ δεν δίνει ψήφο ανοχής σε κανέναν - Media

«Το "Ισλαμικό Κράτος" και οι λεγόμενοι "τζιχαντιστές" αποτελούνται από δυνάμεις οι οποίες στηρίχτηκαν και εξοπλίστηκαν από ΗΠΑ- ΝΑΤΟ- ΕΕ για να προωθήσουν τα γεωπολιτικά τους σχέδια σε Ιράκ, Συρία, Λιβύη και αλλού και σήμερα αξιοποιούνται ως πρόσχημα νέων επεμβάσεων και πολέμων», αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΚΕ. 

«Η ανακοίνωση της συμμετοχής της Ελλάδας στη λεγόμενη διεθνή συμμαχία κατά του "Ισλαμικού κράτους", με την αποστολή πυρομαχικών στις κουρδικές δυνάμεις, είναι επικίνδυνη εξέλιξη, που επιβεβαιώνει τις καταγγελίες του ΚΚΕ για περαιτέρω εμπλοκή της Ελλάδας στους σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ» υπογραμμίζει το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του.
 
«Το "Ισλαμικό Κράτος" και οι λεγόμενοι "τζιχαντιστές" αποτελούνται από δυνάμεις οι οποίες στηρίχτηκαν και εξοπλίστηκαν από ΗΠΑ- ΝΑΤΟ- ΕΕ για να προωθήσουν τα γεωπολιτικά τους σχέδια σε Ιράκ, Συρία, Λιβύη και αλλού και σήμερα αξιοποιούνται ως πρόσχημα νέων επεμβάσεων και πολέμων», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
 
Το ΚΚΕ επισημαίνει ότι «η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει τεράστιες ευθύνες για την εμπλοκή της χώρας μας σ΄ αυτούς τους επικίνδυνους σχεδιασμούς που όχι μόνο δεν υπηρετούν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, αλλά επιπλέον τον εκθέτουν στον κίνδυνο νέων περιφερειακών συγκρούσεων, ακόμη και ενός πιο γενικευμένου πολέμου», και καλεί τον ελληνικό λαό και τη νεολαία «να δυναμώσουν την πάλη τους ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στα ιμπεριαλιστικά πολεμικά σχέδια, για την έξοδο της χώρας από το ΝΑΤΟ και τους άλλους οργανισμούς που αιματοκυλούν τους λαούς για τα συμφέροντα του κεφαλαίου».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:57