search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:58
MENU CLOSE

Ανοίγει αύριο η αυλαία του 6ου PICK Λουξ COLΑ

26.09.2014 14:19

Λίγες ώρες έχουν απομείνει πλέον για την έναρξη του Διεθνούς Σιρκουί Καρτ (6ο PICK Λουξ COLA) , το οποίο για έκτη συνεχόμενη χρονιά θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα. Από το πρωί του Σαββάτου μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής οι κεντρικοί δρόμοι της Αχαϊκής πρωτεύουσας θα πλημμυρίσουν με καρτ με τους συμμετέχοντες να υπόσχονται συγκινήσεις… υψηλών ταχυτήτων.

Λίγες ώρες έχουν απομείνει πλέον για την έναρξη του Διεθνούς Σιρκουί Καρτ (6ο PICK Λουξ COLA) , το οποίο για έκτη συνεχόμενη χρονιά θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα. Από το πρωί του Σαββάτου μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής οι κεντρικοί δρόμοι της Αχαϊκής πρωτεύουσας θα πλημμυρίσουν με καρτ με τους συμμετέχοντες να υπόσχονται συγκινήσεις… υψηλών ταχυτήτων, όχι μόνο στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και σε όσους βρεθούν στο κέντρο της πόλης, παρακολουθώντας τις παράλληλες δράσεις.

Στη φετινή διοργάνωση θα λάβουν μέρος συνολικά 69 οδηγοί ενώ οι φετινές κατηγορίες που θα αγωνιστούν είναι οι MINI 60CC, D CUP, ROTAX SENIOR MAX,  ROTAX DD2 MAX και SUPER 

Από το μεσημέρι της Παρασκευής καταφθάνουν στην Πάτρα οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στους αγώνες ενώ από το πρωί του Σαββάτου η δράση ξεκινά. Οι κεντρικοί δρόμοι της Πάτρας έχουν μεταμορφωθεί ήδη σε μια απέραντη πίστα καρτ με τους ανθρώπους της οργανωτικής επιτροπής να εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να διευθετήσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια για την επιτυχή έκβαση της διοργάνωσης.

Οι παράλληλες δράσεις θα έχουν την «τιμητική» τους και στο 6ο PICK Λουξ Colα. Το διήμερο θα απολαύσουμε -μεταξύ άλλων- την ακροβατική ομάδα «Arrepiado» από την Πορτογαλία, την κορυφαία ομάδα «KOSMOCAR EKO DUCATI TEAM» με τους οδηγούς της Λευτέρη Πίππο και Γιώργο Παπασταύρου και τις πανέμορφες Ducati Panigale, Drift Show από την ομάδα «Frenzy drift team» και τους Αποστόλη και Γιάννη Παπαλεξόπουλο, ενώ για πρώτη φορά στη διοργάνωση θα εμφανιστουν οι «skarta ekato… Off Road Team» με ένα μοναδικό show 4χ4.

Επίσης, για ακόμη μία χρονιά, στη διάρκεια των αγώνων,  θα εμφανιστεί και το safety car, που φέτος θα είναι ένα NISSAN GT-R με απόδοση πάνω από 1000 hp. H Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου (Ε.Λ.ΙΑ) δίνει την ευκαιρία στους θεατές να δουν από κοντά αυτοκίνητα που αντέχουν στο χρόνο καθώς ήδη έχουν τοποθετηθεί στην πλατεία Γεωργίου ενώ «το λουξ cola in action park» αναμένεται να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους ανεβάζοντας τους την αδρεναλίνη στα ύψη.

Οι Formula Gloria, με τους εκκωφαντικούς ήχους των εξατμίσεων τους, θα κάνουν «παρέλαση» στους δρόμους της Πάτρας ενώ στο 6ο PICK Λουξ COLA θα εμφανιστεί και η ομάδα Formula Student του Πανεπιστημίου Πατρών καθώς και το πρωτότυπο όχημα «TRIREME» της ομάδας POSEIDON του ΤΕΙ Πειραιά. 

 υχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα του  Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (www.pickpatras.gr ) και του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών (www.aop.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:56