search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:27
MENU CLOSE

Υπέρ Δούρου και κατά… Μητσοτάκη ο Ντινόπουλος

26.09.2014 14:48
Το παρασκήνιο της δίκης Δούρου-Ντινόπουλου - Τι ζήτησε στην αγωγή της - Τι απάντησε ο πρώην υπουργός (Video) - Media

Ενδοκυβερνητική κρίση φέρνει το θέμα της μονιμοποίησης υπαλλήλων στους ΟΤΑ καθώς ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος τάχθηκε υπέρ της Ρένας Δούρου στην κόντρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ενδοκυβερνητική κρίση φέρνει το θέμα της μονιμοποίησης υπαλλήλων στους ΟΤΑ καθώς ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος τάχθηκε υπέρ της Ρένας Δούρου στην κόντρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
 
«Ανάμεσα σε αυτά που είπε ο κ. Μητσοτάκης και σε αυτά που είπε η κ. Δούρου τάσσομαι αναφανδόν υπέρ αυτών που είπε η κ. Δούρου. Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα. Θα εφαρμοστεί η νομιμότητα… Και βεβαίως η κυβέρνηση είναι αυτή που εφαρμόζει τη νομιμότητα », δήλωσε ο Αργύρης Ντινόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1.
 
Ωστόσο και σε συνέντευξη του στον  Βήμα Fm, ο υπουργός Εσωτερικών επανέλαβε τις δηλώσεις του υπέρ της Ρένα Δούρου.

«(Είμαι με την κυρία Δούρου) σε ό,τι αφορά τη ρήση περί νομιμότητας, «να τους ταράξουμε στη νομιμότητα». Που δεν είναι και δική της, αλλά του αείμνηστου Ηλία Ηλιού. Και δεν το είπα μόνο, αλλά το κάνω κιόλας, διότι πριν από λίγη ώρα έφυγαν τα έγγραφα προς όλες τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της χώρας και όχι μόνο προς αυτές που είναι αρμόδιες για τους πέντε δημάρχους. Διαβίβασα την αλληλογραφία που μου έστειλε χθες ο συνάδελφος υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ούτως ώστε οι Γραμματείς των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων να πράξουν αυτά που επιβάλλει ο νόμος. Ό,τι ακριβώς λέει ο ΣΥΡΙΖΑ: τους ταράζουμε στη νομιμότητα».
 
Δήλωσε δυσαρεστημένος με την ένταση η οποία έχει δημιουργηθεί στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και επανέλαβε ότι, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του, είπε ότι στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν θα γίνουν απολύσεις αφού «δεν προβλέπονται από τις συμβατικές υποχρεώσεις της χώρας».
 
«Θέλω μια εργασιακή ειρήνη στην τοπική αυτοδιοίκηση», είπε χαρακτηριστικά.
 
Πάντως για τις σχέσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Ντινόπουλος δήλωσε ότι έχει αναπτυχθεί μία πάρα πολύ καλή συνεργασία, ενώ απαντώντας στο σχόλιο του δημοσιογράφου ότι και οι δύο είναι στην ίδια εκλογική περιφέρεια είπε ότι «Εγώ την εκλογική μου περιφέρεια την ξέρω χωρίς GPS».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:25