17/01/2019 08:06:24

Σταθερή η κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ - Τον παρακολουθούν καθημερινά 15 γιατροί

Σταθερή η κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ - Τον παρακολουθούν καθημερινά 15 γιατροί - Media

 
Δεκαπέντε ιατροί, μεταξύ των οποίων δυο γερμανοί νευροχειρούργοι, παρακολουθούν σε καθημερινή βάση τον Μίκαελ Σουμάχερ στον «αγώνα του για την επάνοδο του στην κανονική ζωή», όπως γράφει η ελβετική εφημερίδα «Zuricher Zeitung».  

Δυο συνεχόμενα δωμάτια της μεγάλης ελβετικής έπαυλης του έχουν μετατραπεί σε κλινική και άλλα δυο έχουν διατεθεί για να συνεδριάζουν οι θεράποντες ιατροί και να αναπαύονται.
 
Καμιά πληροφορία δεν δίνεται για την πορεία της κατάστασης του «7 φορές πρωταθλητή της Formula One», εκτός από την μόνιμη δήλωση των ιατρών και της οικογένειας του ότι η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία για τη ζωή του.
 
Ο Σουμάχερ, ο οποίος τραυματίστηκε βαρύτατα κάνοντας σκι τον περασμένο Δεκέμβριο στο Μαριμπέλ της Γαλλίας, εγχειρίστηκε σε κλινική της Γκρενόμπλ από Γάλλους νευροχειρούργους και ύστερα από 254 ημέρες μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Λωζάνης οπού διαπιστώθηκε «στασιμότητα» και 15 ημέρες αργότερα μεταφέρθηκε στην έπαυλη του στην  Ελβετία.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.