search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:30
MENU CLOSE

Αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ ζητά ο Θ. Μωραΐτης

27.09.2014 09:33
Αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ ζητά ο Θ. Μωραΐτης - Media

Αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, που θα υπηρετεί την ανάγκη επανακαθορισμού του ιδεολογικού στίγματος, ζητάει σε συνέντευξή του στην «Ελευθεροτυπία» ο βουλευτής, του κόμματος Θάνος Μωραΐτης. 

Αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, που θα υπηρετεί την ανάγκη επανακαθορισμού του ιδεολογικού στίγματος, ζητάει σε συνέντευξή του στην «Ελευθεροτυπία» ο βουλευτής, του κόμματος Θάνος Μωραΐτης. 

«Απαιτείται επανακαθορισμός του ιδεολογικού μας στίγματος, αξιόπιστες πολιτικές θέσεις, δημοκρατική λειτουργία των οργάνων και νέα ηγεσία. Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε οριακό σημείο. Κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί από την ευθύνη του», δηλώνει. 

«Το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ είναι πολιτικό. Απαιτείται συγκεκριμένη πρόταση για μεταρρυθμίσεις και ρήξεις σε όλα τα επίπεδα. Είμαι υπερ της ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς, αλλά δεν μπορεί μετά το λάθος της Ελιάς να υπάρξει
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το ποιες είναι οι πολιτικές στοχεύσεις του Γιώργου Παπανδρέου, ο ίδιος απαντά: « Δεν ερμηνεύω προθέσεις κανενός. Αυτό που υπάρχει στη δημόσια σφαίρα είναι οι τοποθετήσεις του Γιώργου Παπανδρέου, όπως αυτή του Ζαππείου, την οποία εγώ προσωπικά βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα.

Τέλος, αναφέρεται και στην εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας τονίζοντας ότι «η παράταση του βίου της κυβέρνησης με την εκλογή Προέδρου δεν είναι λευκή επιταγή. Εμάς μας αφορά η χώρα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:29