search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:40
MENU CLOSE

Αποζημίωση ζητά ο Αυστραλός τουρίστας που τραυματίστηκε κατά τη σύλληψη Μαζιώτη

28.09.2014 08:10
Αποζημίωση ζητά ο Αυστραλός τουρίστας που τραυματίστηκε κατά τη σύλληψη Μαζιώτη - Media

Ο 19χρονος Αυστραλός τουρίστας, Γκραντ Νίκολας Ουρανί, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά από πυροβολισμό, κατά την σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη τον Ιούλιο στο Μοναστηράκι θα προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη

Ο 19χρονος Αυστραλός τουρίστας, Γκραντ Νίκολας Ουρανί, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά από πυροβολισμό, κατά την σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη τον Ιούλιο στο Μοναστηράκι θα προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη για να διεκδικήσει αποζημίωση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου που  τον εκπροσωπεί, ο πελάτης του «τραυματίστηκε σοβαρά και δεν του προσφέρθηκε σωστή ιατρική φροντίδα σε νοσοκομείο της Αθήνας».

Όπως αναφέρεται, ο Γκραντ συνεχίζει την θεραπεία του στη Μελβούρνη και δεν μπορεί να παίξει ερασιτεχνικό φούτμπολ, λόγω του τραυματισμού του.

Μετά τη σύλληψη του Μαζιώτη είχε γίνει γνωστό πως θραύσματα από σφαίρα είχαν βρει στο πόδι τον Γκραντ που μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, χωρίς να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.

«Ειχα καθίσει για φαγητό όταν είδα κάποιον να τρέχει και να τον κυνηγά η αστυνομία. Στη συνέχεια άκουσα τρεις πυροβολισμούς. Μετά τον πρώτο, έπεσα στο έδαφος και με σκυμμένο το κεφάλι προσπάθησα να συρθώ στο εστιατόριο. Πήγε να πυροβολήσει τους αστυνομικούς, αλλά χτύπησε εμένα», φέρεται να είχει δηλώσει ο ίδιος.

Τότε τον Αυστραλό τουρίστα είχαν επισκεφθεί στο νοσοκομείο οι υπουργοί Δημόσιας Τάξης, Υγείας και Τουρισμού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15