search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:34
MENU CLOSE

Αγωγή Καμμένου στον ΔΟΛ – Ζητάει 5εκατ. ευρώ

28.09.2014 14:09
Αγωγή Καμμένου στον ΔΟΛ – Ζητάει 5εκατ. ευρώ - Media

Αγωγή κατά του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ), κατέθεσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, ζητώντας αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμηση.

Αγωγή κατά του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ), κατέθεσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, ζητώντας αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμηση.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, μέσω facebook, θα ζητήσει αποζημίωση ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ.

 «Ο ΔΟΛ μετά από τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για συκοφαντία επιμένει σε ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα μέσω «Βηματοδότη». Νέα λοιπόν αγωγή 5 εκατομμυρίων» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το δημοσίευμα του Βηματοδότη αναφερόμενο στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και τις εξελίξεις με τη Ραχήλ Μακρή ανέφερε πως η βουλευτής του κόμματος όταν πληροφορήθηκε για την παραπομπή της στο Πειθαρχικό για ανάρμοστη συμπεριφορά του έστειλε το εξής SMS: Αν φοράς παντελόνια διάγραψέ με. Μην κάνεις τον Πόντιο Πιλάτο με… επιτροπούλες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15