search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:42
MENU CLOSE

Ανοιχτό το ζήτημα των εκλογών για τον Μάκη Βορίδη – Τι θέση παίρνει στην κόντρα Ντινόπουλου-Μητσοτάκη (Video)

29.09.2014 06:14
Ανοιχτό το ζήτημα των εκλογών για τον Μάκη Βορίδη – Τι θέση παίρνει στην κόντρα Ντινόπουλου-Μητσοτάκη (Video) - Media

«Όσο το τοπίο δεν ξεκαθαρίζεται, στο μυαλό όλων μας υπάρχει το ενδεχόμενο των εκλογών», δήλωσε ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης, αναφερόμενος στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Όσο το τοπίο δεν ξεκαθαρίζεται, στο μυαλό όλων μας υπάρχει το ενδεχόμενο των εκλογών», δήλωσε ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης, αναφερόμενος στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
 
Συγκεκριμένα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο κ. Βορίδης ανέφερε πως όσο δεν υπάρχει συμφωνία στο πρόσωπο, ούτε ο απαραίτητος αριθμός των 180 βουλευτών, «αυτό το ζήτημα παραμένει ανοιχτό» και «υπό αυτήν την έννοια οι εκλογές είναι μία παράμετρος που λαμβάνεται υπ' όψιν».
 
Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, «όποιος έχει πολιτικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα και επιχειρηματικό και οικονομικό, το ενδεχόμενο των εκλογών δεν μπορεί να το αποκλείσει».
 
Ο Μάκης Βορίδης κλήθηκε να πει τη γνώμη του και για το αν έχει προεκλογικό άρωμα η διάσταση απόψεων του Αργύρη Ντινόπουλου και του Κυριάκου Μητσοτάκη στο θέμα του επανελέγχου των μονιμοποιήσεων στους ΟΤΑ.
 
Όπως είπε, αν δεν πρόκειται για «μία πραγματική πολιτική διαφωνία», αλλά στην πραγματικότητα «είναι ενταγμένη σε μία οιονεί προεκλογική εκστρατεία, είναι πολύ κακό».
 
Πάντως, τόνισε ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει με ποιον τρόπο έχουν γίνει οι προσλήψεις, υπενθύμισε ότι η διαδικασία αφορά ψηφισμένο νόμο και κατέληξε λέγοντας: «Είμαι υπέρ της νομιμότητας και η νομιμότητα είναι με τον Μητσοτάκη».


Δηλώσεις Βορίδη από Enikos_gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:42