search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:52
MENU CLOSE

Τα παρελειπόμενα από τον γάμο της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Η… χαλαρή νύφη και ο χορός μέχρι το πρωί

29.09.2014 06:57
Το πάρτι της Κωνσταντοπούλου - Media

Τον αγαπημένο της Απόστολο Μαντή παντρεύτηκε το βράδυ του Σαββάτου στα Λουτρά Αιδηψού η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό το «σκληρό» που όλοι γνωρίζουμε

Τον αγαπημένο της Απόστολο Μαντή παντρεύτηκε το βράδυ του Σαββάτου στα Λουτρά Αιδηψού η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό το «σκληρό» που όλοι γνωρίζουμε από την παρουσία της στη Βουλή των Ελλήνων.
 
Η κυρία Κωνσταντοπούλου πιο λαμπερή από ποτέ, αφού έστησε το γαμπρό στην εκκλησία επί μιάμιση ώρα, τηρώντας το έθιμο, τον αποζημίωσε με ένα φιλί, ενώ κατά τη διάρκεια του μυστηρίου και αμέσως μετά δεν σταμάτησε λεπτό να χαμογελά.
 
Μάλιστα, στο πάρτι που ακολούθησε σε παραλιακό κέντρο της Αιδηψού, η κυρία Κωνσταντοπούλου έδειξε την εντελώς χαλαρή πλευρά της βγάζοντας τις γόβες της και χορεύοντας ξυπόλυτη μέχρι τα ξημερώματα.
 
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν παρέλειψε να τηρήσει όλα τα έθιμα, εκτός από ένα: Αυτού που θέλει τη νύφη να πατάει το πόδι του γαμπρού κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει τον σεβασμό της στον Απόστολο Μαντή.
 
Ο προαύλιος χώρος της εκκλησίας ήταν στολισμένος με λουλούδια, ενώ σε ένα τραπέζι με ειδική διακόσμηση βρίσκονται γυάλες με λεμόνια, πιατέλες με εσπεριδοειδή, γλάστρες με άνθη. Φαναράκια και κεριά δημιουργούσαν μια ζεστή ατμόσφαιρα στο προαύλιο, ενώ βότσαλα κρεμασμένα με πολύχρωμες κορδέλες από τα κλαδιά ενός δέντρου, έχουν γραμμένα πάνω τα αρχικά του ζευγαριού.
 
Οι γονείς της νύφης ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, με την μητέρα της κυρίας Κωνσταντοπούλου να μοιράζει ευχές τόσο προς τους νεόνυμφους όσο και σε όσους παραβρέθηκαν στο μυστήριο.
 
Φωτογραφίες από το μυστήριο μπορείτε να δείτε εδώ
 
Στο γάμο το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας παρέα με την σύζυγό του Περιστέρα. Οι υπόλοιποι βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν παραβρέθηκαν, αφού η κυρία Κωνσταντοπούλου και ο σύζυγός της θα δώσουν δεξίωση στην Αθήνα όπου θα είναι καλεσμένοι όλοι τους. Στο γάμο ήταν καλεσμένοι μόνο συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού.
 
Μετά την τελετή του γάμου, ακολούθησε δεξίωση στο παραλιακό κλαμπ Ριβιέρα. Κουμπάροι ήταν οι φίλοι του ζευγαριού Μελίζα Μέγα και Χρήστος Κουλουμέντας.
 
Από τα κύρια χαρακτηριστικά του γάμου ήταν το… στήσιμο. Αφού πέρα από το γαμπρό που περίμενε τη νύφη για  μιάμιση ώρα και οι καλεσμένοι που ξεπερνούσαν τους 600 περίμεναν για πάνω από μια ώρα έξω από το κλαμπ όπου έγινε το πάρτι, αφού οι διοργανωτές τα μπέρδεψαν λιγάκι με τα τραπέζια. Τη λύση έδωσε η… βροχή εξαιτίας της οποίας η λίστα εγκαταλείφθηκε και ο καθένας κάθισε όπου ήθελε. Από τα ευτράπελα που σε κάθε γάμο συμβαίνουν…
 
 
 
Πηγή: iefimerida.gr
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:52