search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:26
MENU CLOSE

Αυτοκτόνησε Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια

29.09.2014 07:59
Αυτοκτόνησε Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια - Media

Τέλος στη ζωή της αποφάσισε να δώσει η 29χρονη παρουσιάστρια Ασημένια Μυρωδιά, η οποία βρέθηκε απαγχονισμένη στο διαμέρισμα της στους Αμπελόκηπους.

Τέλος στη ζωή της αποφάσισε να δώσει η 29χρονη παρουσιάστρια Ασημένια Μυρωδιά, η οποία βρέθηκε απαγχονισμένη στο διαμέρισμα της στους Αμπελόκηπους.
 
Σύμφωνα με την «Espresso», το πρωί της Παρασκευής η γυναίκα που φροντίζει την κατάκοιτη μητέρα της παρουσιάστριας του Extra 3, τη βρήκε κρεμασμένη μέσα στο δωμάτιό της και αμέσως προσπάθησε να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, ενώ κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά.
 
Όπως ανέφεραν στην «Εspresso», στενοί της άνθρωποι η παρουσιάστρια πριν από ενάμιση μήνα έκανε ρινοπλαστική και το αποτέλεσμα ήταν να παραμορφωθεί το πρόσωπό της. «Ήθελε να κάνει πλαστική στη μύτη. Εμείς της λέγαμε ότι δεν έχει ανάγκη αλλά επέμενε. Την έκανε κρυφά και το αποτέλεσμα ήταν εφιαλτικό. Παραμορφώθηκε και κλείστηκε στο σπίτι της». Δεν ήθελε να δει κανέναν, μέχρι την περασμένη Παρασκευή που αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:25