search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:09
MENU CLOSE

Μπουτάρης: Η αξιολόγηση είναι βλακώδης

29.09.2014 11:50
Ο Μπουτάρης «αδειάζει» τη Δούρου και στηρίζει Μητσοτάκη (Video) - Media

Βλακώδη χαρακτήρισε την αξιολόγηση, με τον τρόπο με τον οποίο διεξάγεται, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ωστόσο τόνισε ότι είναι υποχρεωμένος να την εφαρμόσει.

Βλακώδη χαρακτήρισε την αξιολόγηση, με τον τρόπο με τον οποίο διεξάγεται, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ωστόσο τόνισε ότι είναι υποχρεωμένος να την εφαρμόσει.
 
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μιλώντας στον Real fm, υποστήριξε ότι η αξιολόγηση είναι νόμος του κράτους που πρέπει να εφαρμόσουν οι δήμαρχοι αλλά ταυτόχρονα χαρακτήρισε βλακώδη την αξιολόγηση και με το 15% όπως είπε, αλλά και με ολόκληρη τη διαδικασία. «Ή θα πούμε ότι βγάζουμε ένα νέο σύστημα αξιολόγησης ή κάνουμε την αξιολόγηση έτσι όπως είναι, να πάρουν όλοι δεκάρια να ησυχάσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
Για τα προβλήματα της αξιολόγησης στο δήμο Θεσσαλονίκης, επίσης χαρακτήρισε βλακώδη την αντίδραση του σωματείου, το οποίο όπως είπε, σφράγισε την αίθουσα που είχε παραχωρήσει ο δήμος στους ελεγκτές και ως αποτέλεσμα οι ελεγκτές μετακόμισαν στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης. «Είμαστε σε μία διαπραγμάτευση και προσπαθώ να πείσω το σωματείο ότι δε θα πάθει κανένας τίποτα από τους επανελέγχους».
 
Τέλος ο Γιάννης Μπουτάρης υποστήριξε ότι δεν αντιμετωπίζονται τα προβλήματα της χώρας με ψυχραιμία, τα προβλήματα δεν αφορούν ούτε την Αμφίπολη, ούτε την αξιολόγηση, «το σοβαρότερο πρόβλημα είναι η ανεργία και κάποιος πρέπει να μας πει πως θα αντιμετωπιστεί η ανεργία» ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33