search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:28
MENU CLOSE

Μη χάσετε το ΠΟΝΤΙΚΙ που κυκλοφορεί…

28.07.2010 17:05
Μη χάσετε το ΠΟΝΤΙΚΙ που κυκλοφορεί... - Media

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ την Πέμπτη, 29 Ιουλίου, το ΠΟΝΤΙΚΙ με πρωτοσέλιδο την παγανιά που βγήκαν οι … φούφουτοι –κατά Πάγκαλο – στην πλατεία Συντάγματος. Οι ελεγκτές της τρόικας που κοιτάζουν τα κυβερνητικά κιτάπια απαιτούν: «Ξεπουλήστε αυτά που αξίζουν, λουκέτο στα υπόλοιπα» και ο διάλογος στην φωτογραφία του εξωφύλλου είναι καθαρά συμβολικός για το ποιοί κυβερνάνε και τι θέλουν να πουλήσουν (Σελ.9). Στα…στενά ανασχηματισμού και μεταρρυθμίσεων…

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ την Πέμπτη, 29 Ιουλίου, το ΠΟΝΤΙΚΙ με πρωτοσέλιδο την παγανιά που βγήκαν οι … φούφουτοι –κατά Πάγκαλο – στην πλατεία Συντάγματος. Οι ελεγκτές της τρόικας που κοιτάζουν τα κυβερνητικά κιτάπια απαιτούν: «Ξεπουλήστε αυτά που αξίζουν, λουκέτο στα υπόλοιπα» και ο διάλογος στην φωτογραφία του εξωφύλλου είναι καθαρά συμβολικός για το ποιοί κυβερνάνε και τι θέλουν να πουλήσουν (Σελ.9)

Στα…στενά ανασχηματισμού και μεταρρυθμίσεων… Ενώ οι ομάδες γύρω από τον Πρωθυπουργό επιχειρούν να προωθήσουν την επιρροή τους μέσω ανασχηματισμού, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός επιχειρεί κομματική φυγή προς τα εμπρός, μπας και επουλώσει τις βαθιές πληγές  του κυβερνώντος κόμματος από ασφαλιστικό εργασιακό με όπλο τις «μεταρρυθμίσεις» που υποκρύπτουν  κοινωνικό αυτοματισμό. Να στραφεί δηλαδή η μία κοινωνική ομάδα έναντι της άλλης μήπως και διασωθεί η κυβερνητική παράταξη (Σελ. 4-5)

Στη «Νέα Δημοκρατία «Το συμπόσιο των ζόμπι» και της διάλυσης συνεχίζεται… και το «Π»  παρουσιάζει αναλυτικό ρεπορτάζ για τις μεγάλες μάχες και τα συντροφικά μαχαιρώματα που δίνουν και παίρνουν  στο εσωτερικό του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης… (Σελ. 11)

Μέσα στο σκηνικό της οικονομικής δυσπραγίας και της πολιτικής απαξίωσης η ΣΕΧΤΑ Επαναστατών σε Προκήρυξη της στα ΝΕΑ εμφανίζεται «συνεπής και αποφασισμένη» να συνεχίσει «την κριτική των οπλών» (Σελ 10)

Στην επιφάνεια και πάλι το ενδιαφέρον Λιακουνάκου για τον Σκαραμαγκά μετά την εμπλοκή που προέκυψε  στην πώληση των ναυπηγείων στην «Αλμπυμ Ντάμπι Μαρι» λόγω του προστίμου που εκρεμμεί και για το οποίο τον τελικό λόγο θα έχει ο Αλμούνια… (Σελ. 16)

ΤΟ «Π» παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό, με άρθρo του Γιώργου Ρωμανιά, Επιστημονικού Σύμβουλου ΙΝΕ-ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ για τις κρυφές αυξήσεις των εισφορών με τον νέο ασφαλιστικό νόμο και του δικηγόρου-εργατολόγου Δημήτρη Περπατάρη για τις νέες ρυθμίσεις του ασφαλιστικού. Ακόμα, η επιστημονική ομάδα και οι συντάκτες του «Π», με την ευθύνη της Καλλιόπης Λιώρα, Συμβούλου σε θέματα ασφάλισης, πρόνοιας, σύνταξης, απαντούν στα ερωτήματά σας (Σελ. 43-45)

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «Ποντίκι Art», με εξώφυλλο τον Τόμας Οστερμάγερ, που θεωρείται ένας από τους πιο ρηξικέλευθους ευρωπαίους σκηνοθέτες. Μιλάει στο Ποντίκι Art για την πρώτη του σκηνοθεσία στην Επίδαυρο αλλά και για πολλά άλλα ενδιαφέροντα: «Είναι δικό σας καθήκον να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας. Σκέφτομαι, όμως, ότι, καθώς έχουμε κι εμείς τα δικά μας και τη δική μας οικονομική κρίση, είναι γελοίο να δείχνουμε με το δάχτυλο την Ελλάδα ή να κατηγορούμε οποιονδήποτε».

ΤΕΛΟΣ, χωρίς άλλη οικονομική υποχρέωση… Το «Π» συνεχίζει τη μοναδική λογοτεχνική προσφορά για τους αναγνώστες του «Τα Άπαντα του Σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ», με πρωταγωνιστή τον ανεπανάληπτο ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς και τον βοηθό του, τον περίφημο Γουάτσον. Στην Αθήνα κυκλοφορούν οι  «Αναμνήσεις του Σέρλοκ Χολμς Α’ Μέρος» και στην επαρχία οι «Αναμνήσεις του Σέρλοκ Χολμς Γ’ Μέρος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50