search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:25
MENU CLOSE

Η Opel ανακαλει 1.415 μοντέλα Corsa για πρόβλημα στο τιμόνι

29.09.2014 14:02
Η Opel ανακαλει 1.415 μοντέλα Corsa για πρόβλημα στο τιμόνι - Media

Στην ανάκληση αυτοκινήτων Opel τύπου Corsa D και Adam για έλεγχο του ενδιάμεσου άξονα τιμονιού προχωρά η GM ΕΛΛΑΣ ΑΕ, γενική εισαγωγέας αυτοκινήτων OPEL στην Ελλάδα.

 
Στην ανάκληση αυτοκινήτων Opel τύπου Corsa D και Adam για έλεγχο του ενδιάμεσου άξονα τιμονιού προχωρά η GM ΕΛΛΑΣ ΑΕ, γενική εισαγωγέας αυτοκινήτων OPEL στην Ελλάδα.
 
Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, η ανάκληση αφορά 1.415 οχήματα (1.397 Corsa D και 18 Adam), παραγωγής 2004, εκ των οποίων τα 696 βρίσκονται στην κατοχή των καταναλωτών. Στα επηρεαζόμενα οχήματα ενδέχεται, υπό συγκεκριμένες συνθήκες, ο ενδιάμεσος άξονας τιμονιού να μην λειτουργήσει σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και να σπάσει κατά την μετακίνηση του τιμονιού.
 
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Στους ιδιοκτήτες των οχημάτων, που εμπλέκονται στην ανάκληση, θα αποσταλεί σχετική συστημένη επιστολή και επιπλέον θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία προκειμένου να ενημερωθούν για τις ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβούν, ώστε να γίνουν οι απαραίτητοι προληπτικοί έλεγχοι και, εάν απαιτηθεί, οι απαραίτητες διορθωτικές εργασίες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24