search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:23
MENU CLOSE

Ένταση στο δημ. συμβούλιο Θεσσαλονίκης: Αποβλήθηκε χρυσαυγίτης με ναζιστική μπλούζα

29.09.2014 17:21
Ένταση στο δημ. συμβούλιο Θεσσαλονίκης: Αποβλήθηκε χρυσαυγίτης με ναζιστική μπλούζα - Media

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, όταν ο πρόεδρος του συμβουλίου απέβαλε νεαρό χρυσαυγίτη λόγω της μπλούζας που φορούσε.

 
Νέο επεισόδιο σημειώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, όταν ο πρόεδρος του συμβουλίου απέβαλε νεαρό χρυσαυγίτη λόγω της μπλούζας που φορούσε.
 
Σύμφωνα με το voria.gr συγκεκριμένα ο νεαρός φορούσε με στάμπα ναζιστικής εφημερίδας «Der Stürmer» του 1930 και όταν έγινε αντιληπτός από τον προεδρεύοντα Παναγιώτη Αβραμόπουλο του ζητήθηκε να αποχωρήσει:
 
«Με την μπλούζα των ναζί που φοράς θα φύγεις έξω. Εδώ δε θα μείνεις. Εδώ μέσα τέτοια σήματα και ιστορίες δεν θα υπάρξουν» είπε.

Από την πλευρά του, ο νεαρός χρυσαυγίτης απάντησε ότι «δεν είναι μπλούζα των ναζί, αλλά μουσικού συγκροτήματος». Ο νεαρός πάντως αποχώρησε από την αίθουσα και ξεκίνησε κανονικά η συνεδρίαση.
 
Υπενθυμίζεται ότι στην προηγούμενη συνεδρίαση ο Π. Αβραμόπουλος είχε αποβάλει από την αίθουσα τον ίδιο χρυσαυγίτη, καθώς έβγαζε φωτογραφίες την ώρα της συνεδρίασης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:22