search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:27
MENU CLOSE

Πέθανε στην ουρά περιμένοντας να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ !

30.09.2014 10:21
Πέθανε στην ουρά περιμένοντας να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ ! - Media

Με τη ζωή του πλήρωσε 70χρονος τις ώρες που περίμενε στην ουρά για να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ σε υποκατάστημα της Εθνικής στην Θεσσαλονίκη.

Με τη ζωή του πλήρωσε 70χρονος τις ώρες που περίμενε στην ουρά για να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ σε υποκατάστημα της Εθνικής στην Θεσσαλονίκη.
 
Ο ηλικιωμένος λιποθύμησε περιμένοντας στο υποκατάστημα της Εθνικής, στην οδό Λαμπράκη, και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου. 

 Όπως δήλωσε στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» ο αναπληρωτής διοικητής του Παπανικολάου, ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς σφυγμό και δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή παρά τις εκτεταμένες προσπάθειες ανάνηψης…
 
Οι ενδείξεις συγκλίνουν στο ότι έπαθε ανακοπή, αν και δεν φέρεται να είχε ιστορικό προβλημάτων με την καρδιά του.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Εθνικής Τράπεζας, Δημήτρης Σπυρόπουλος, ανέφερε ότι αμέσως μετά την είσοδό του σε κατάστημα της τράπεζας, στη Θεσσαλονίκη, ο 70χρονος κάθισε στο καθιστικό της αίθουσας συναλλαγών, προκειμένου να μην περιμένει όρθιος στην «ουρά». Δέκα λεπτά αργότερα λιποθύμησε, δόθηκε αμέσως εντολή να αδειάσει το κατάστημα και ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο έφθασε άμεσα, προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα για τη διερεύνηση των συνθηκών του θανάτου.

(Η φωτογραφία είναι από το www.seleo.gr)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:26