search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:02
MENU CLOSE

Ο Κιμ Γιονγκ-Ουν έσπασε τους αστραγάλους του περπατώντας πάνω σε τακούνια!

30.09.2014 11:08
Ο Κιμ Γιονγκ-Ουν έσπασε τους αστραγάλους του περπατώντας πάνω σε τακούνια! - Media

O ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ-Ουν, έκανε μια χειρουργική επέμβαση το Σεπτέμβρη για τη θεραπεία καταγμάτων στους δύο αστραγάλους του και παραμένει στο νοσοκομείο, όπως αναφέρουν πηγές στην ιστοσελίδα  chosun.com.

O ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ-Ουν, έκανε μια χειρουργική επέμβαση στα μέσα Σεπτεμβρίου για τη θεραπεία καταγμάτων σε δύο αστραγάλους και παραμένει στο νοσοκομείο, όπως αναφέρουν πηγές στην ιστοσελίδα  chosun.com.
 
Η άγνωστη πηγή δήλωσε: «Έχω ακούσει ότι ο Κιμ Γιονγκ-Ουν τραυματίστηκε στον δεξί αστράγαλο του τον Ιούνιο, μετά  από πίεση κατά την διάρκεια επισκέψεων και κατέληξε να σπάσει και τους δύο αστραγάλους, γιατί δεν πρόσεξε το τραυματισμό του»
 
Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι ο ηγέτης είχε κάνει τη χειρουργική επέμβαση στο Bonghwa Clinic, ένα νοσοκομείο αποκλειστικά για υψηλόβαθμα μέλη του κόμματος, στα μέσα Σεπτεμβρίου και ότι τώρα αναρρώνει εκεί.


 
Η πηγή είπε ότι υπάρχουν σωματοφύλακες στο θάλαμο: «Υπήρξε μια σημαντική αύξηση του αριθμού των ελίτ αξιωματούχων που επισκέπτονται την κλινική».
 
Ένας αξιωματούχος υποστηρίζει ότι το επίσημο αυτοκίνητο του Κιμ δεν φαίνεται να έχει φύγει από την Πιονγκγιάνγκ, οπότε είναι πιθανό ότι παραμένει στην πρωτεύουσα.
 
Ο αξιωματούχος δήλωσε ότι ο Κιμ Γιονγκ-Ουν είναι υπέρβαρος και φαίνεται να έχει υποστεί διάστρεμμα αστραγάλων του κατά τη διάρκεια μια εξαντλητικής περιοδείας στις στρατιωτικές βάσεις και τα εργοστάσια, την οποία έκανε περπατώντας πάνω σε τακούνια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10