search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:39
MENU CLOSE

Παπαμιμίκος: «Τζάμπα μάγκας ο Τζιτζικώστας»

30.09.2014 11:38
Παπαμιμίκος: «Τζάμπα μάγκας ο Τζιτζικώστας» - Media

Απάντηση σε υψηλούς τόνους έδωσε στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Απάντηση σε υψηλούς τόνους έδωσε στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, σχολιάζοντας την απουσία του περιφερειάρχη από την εκδήλωση για τα 40 χρόνια της ΝΔ, στη Χαλκιδική, αλλά τις δηλώσεις του για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
 
Μιλώντας στον Real Fm, ανέφερε ότι πριν δύο χρόνια ο κ. Τζιτζικώστας πήγαινε κανονικά σε όλες τις κομματικές εκδηλώσεις της ΝΔ και τώρα λέει ότι έβαλε την κομματική του ταυτότητα στο συρτάρι. «Τόσο καιρό γιατί δεν την έβαζε; Για να τελειώνουμε: την ταυτότητά σου δεν την βάζεις στο συρτάρι. Ή την κρατάς ή τη γυρίζεις πίσω. Ας αφήσει τις τζάμπα μαγκιές και ας αποφασίσει τι θα κάνει», είπε κ. Παπαμιμίκος ο οποίος αναφέρθηκε και στην απουσία του κ. Τζιτζικώστα από την εκδήλωση της ΝΔ στη Χαλκιδική για τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της.
 
Συγκεκριμένα είπε ότι ο κ. Τζιτζικώστας ως περιφερειάρχης είναι και μέλος της ΠΕ, και στις 25 του μηνός του εστάλη προσωπική πρόσκληση στο e-mail του, ενώ εκείνος επιβεβαίωσε τηλεφωνικά ότι θα συμμετάσχει. «Τι μπορεί να άλλαξε από την Τετάρτη μέχρι το Σάββατο και δεν ήρθε στις εκδηλώσεις της Χαλκιδικής μόνο ο ίδιος το ξέρει», ανέφερε ο κ. Παπαμιμίκος, σημειώνοντας, επίσης, ότι ο κ. Τζιτζικώστας δεν έγινε περιφερειάρχης τον Μάιο του 2014, αλλά δύο χρόνια πριν «με ειδική τροπολογία που ζητούσε επίμονα ο ίδιος».
 
Ο γραμματέας της ΝΔ ανέφερε δε ότι παρόντες στη Χαλκιδική ήταν πέρα από τον Αντώνη Σαμαρά και οι Κώστας Καραμανλής, Πέτρος Μολυβιάτης και Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, ενώ στην Αθήνα θα είναι και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, και αναρωτώμενος αν «αυτοί γνωρίζουν λιγότερα για τις αρχές της ΝΔ», πρόσθεσε: «Συγγνώμη αλλά κατά την άποψή μου ο κ. Τζιτζικώστας δεν είναι πάνω από αυτούς».
 
Ακόμη, ο κ. Παπαμιμίκος επέκρινε και όσα είπε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.
 
«Μιλάει για σενάρια σταθερότητας, αλλά ουσιαστικά εισηγείται σενάρια ανωμαλίας. Δεν εκτιμά ότι ο Αντώνης Σαμαράς πήρε τη χώρα από την άκρη του γκρεμού, την κράτησε όρθια, την βγάζει από τα μνημόνια -και αυτό φαίνεται- και από την κρίση. Και η πορεία αυτή δεν μπορεί να ανακοπεί σε καμιά περίπτωση. Αυτά τα σενάρια τα προωθούν κύκλοι ανωμαλίας και κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο κ. Παπαμιμίκος.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:38